![]() |
Opel Vectra C Bodykit
5 Attachment(s)
Ce parere aveti despre acest bodykit in locul celui de la opc?se merita?
|
Re: Opel Vectra C Bodykit
2 Attachment(s)
Nu-i urat dat am vazut spoilere spate mult mai reusite pt vectra c8)
|
pe bara din fata aceea e doar o prelungire aplicata ca si pe spate ? ( am vazut tot ceva de genu .. prelungire doar ca facea bara sa arate ca si de opc 80 euro )
sunt frumoase ... dar daca ii pun asa ceva masinii mele nu o sa mai pot urca pe bordura din fata blocului . |
Au niste scoruri baietii de la JDLTUNING..................
|
eu zic ca ai gasi ceva si mai frumos daca ai cauta. Bafta.
|
Quote:
Eu am zis ca au lucuri frumoase dar si preturile sunt la fel. |
da asa e nu recomand jdl au preturii mari si sunt doar extensii...am cautat si am gasit ceva mult mai frumos o sa revin cu poze incurand
|
Quote:
|
Sa ne arati si noua...
M-ar interesa si pe mine eventual si preturile...:-) |
6 Attachment(s)
eu am decis sa aleg kitu de la ntc si niste jante arcasting,ramane sa ma hotarasc ce model aleg
|
1 Attachment(s)
bara fata am gasit la alta firma asa ca de la ntc ramane doar spate si praguri....
Bara fata,spate+praguri cu transport si vopsit ma duce undeva la 1300-1400 de euro!in parte bara fata\spate 400 euro fiecare,pragurile 200euro! Ramane sa vad cum fac cu teava de esapament....si poate gasesc un display color.. |
http://racelook.de/html/index.html Vezi poate iti place ceva de aici. Iti pot aduce la pretul de-acolo orice.
|
bara fata din ultimul tau post arata foarte foarte bine ! din pacate va trebui sa adaugi si in numar pe ea care-i va sterge din frumusete . oricum sunt foarte curios cum va arata masina in final si poate o sa-i fac si eu la a mea o noua schimbare de look .
numai bine ! p.s. la cine ai gasit bara asta fata ? |
bara fata am gasit-o la germanycartuning....
p.s : si eu astept sa vad cum o sa arate....azi mi-au adus cei de la autosoft jante si am dat comanda de bara spate,maine cred ca o sa dau comanda si de bara fata si de praguri si sa vedem cand ajung.Mometan mai am o problema cu masina imi intra apa pe undeva pe la usa cred cand o spal si imi uda partea de la sofer dar sub presh si o duc vineri la gtt sa vad ce ii fac...o sa revin cu poze dupa ce montez jantele vinerea asta si cu kitul cand o sa fie gata sper sa iasa bine si pe urma ma apuc de interior |
ce se mai aude cu masinuta ? ceva poze ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning