![]() |
E36 - THE BIMMER !
6 Attachment(s)
asta e masina mea!
|
Re: THE BIMMER !E 36.....
imi place cum arata masina:) s-o stapanesti sanatos...
pune-i o suspensie sport si niste jante ceva clasic.(M , ac schinzer,bbs etc) , cam asta ar fi urmatorul pas pe care l-as face eu.. spor cu ea:D |
MULTUMESC MULT!O SA CAUT NISTE JANTE..........CEVA DE M ............AM UITAT SA MENTIONEZ CITEVA DIN DOTARILAE MASINII
4 GEAMURI ELECTRICE CLIMATRONIC MANUAL DUBLU TRAPA ELECTRICA ANGEL EYES BI XENON BLOCANT DE 3.15 TOBE REMUS ...................CIT DE CURIND VOR URMA ALTE MODIFICARI!SUGESTIILE SUNT BINE VENITE. |
Arata destul de bine . Ce motor are ?
|
da masina se vede ca sa avut grija de ea ...hmmm din fata se vede ca masina a fost lovita ...dar asta e la anii care le au mai rar masina perfecta ! multa bafta cu ea si fara incidente
|
motorul e de 2.0..............iar de lovit.........decit o aripa si apoi la anii lor mai rar una perfecta!
|
Re: E36 - THE BIMMER !
foarte bine arata masina....bafta pe mai departe...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
citeva poze mai noi...........
|
2 Attachment(s)
ai vazut mai daca m ai ascultat ....... GPL.......acum merge mai tare ? da ai toba sparta ca scoate fum cam mult sau papa ulei nu te mai vezi
|
mai antonica..............stai blind!
|
sal....este superba masinuta asta a ta,daca ai pune si niste jante pe masura ar fi ap perfecta din punctul meu de vedere...a si inca ceva toba aia finala asa o lasi?
|
toba finala nu mai este cea din poza acum am finala remus.............o sa fac niste poze..
|
3 Attachment(s)
citeva poze..........
|
un filmulet ceva cu masina ? :D se poate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning