![]() |
E30 - 335i DJ 77 NSL by Hexer engineering
38 Attachment(s)
Va salut
Normal si firesc : sunt pasionat de animalute , in special de ursuleti Sunt draguti dar cand se supara sunt foarte agresivi :-) An fabricatie 1988 Coupe, negru Motor 3500 cmc km necunoscuti Grup autoblocant Cutie alpina Suspensie intarita Tinichigerie facuta si Vopsit recent dupa placul meu Rollbar Wieschers, scaune scoica OMP Kit ambreiaj stage 4 SPEC : volanta , disc ceramic cu 6 palete, placa si rulment Deocamdata o sa pun poze cu masina cum era inainte , in timpul pregatirilor si rezultatul de dupa Sper sa va placa si astept parereile voastre |
Re: E30 335i DJ 77 NSL
Arata super masina . te deranjez si eu cu cateva nelamuriri legate de numere ;
1. cu alea mergi sau ai altele ? 2.Daca da atunci cat costa si unde se pot face ? |
Quote:
M-au costat 20 euro parca si mi le-a facut un prieten in germania |
si Garcea zice ceva ?!?!?
|
Quote:
Mi-au zis sa le dau jos, am plecat , nu le-am dat jos si circul si acum la fel Eu nu am gasit in legislatie ceva referitor la treaba asta difera caracterele dar atata timp cat masina este inscrisa si scrie RO in fata la numere nu ar trebui sa fie problema In fine la noi este Romania si deh |
Cuvintele sunt de prisos ! Sincere felicitări, Cosmine !
|
Quote:
Eu consider ca deocamdata poate sa ramana asa , ma refer la partea de exterior cu mici retusuri pe care le voi face iar in ceea ce priveste performantele asteptam vremea frumoasa si disponibilitati financiare |
Quote:
|
felicitari pentru cum arata si pentru munca depusa la masina ...
frate , cu cutia ai rezolvat ? ca e cam pericol public cutia aia ... :D mai ales cand e evacuarea incinsa de la cerculete :D s`au inmultit ursii in craiova :X bafta multa in continuare ! |
bafta cu ursu....si vezi cum turbeaza mai repede::)))
|
felicitari cosmine! beton ursu!
|
Quote:
Quote:
Sapt viitoare o bag la un control general ptr ca se pare ca si grupul sta sa moara. |
Quote:
|
Quote:
Stii cumva care alta cutie ar merge pe acest motor in afara de cea originala Cum se comporta cu cea de csi de care zici tu si daca stii pe cineva care are de vanzare |
Re: E30 - 335i DJ 77 NSL
cat te-a costat chitul de ambreaj :D bafta cu ursu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning