![]() |
CLIO 1.8 16V
8 Attachment(s)
Asta e masinuta mea......
Sunt super incantat de ea si de ce poate....... Motorul stock 1764 cmc 16V 99KW(137CP) anul fabicatiei 1993. Modificari nu prea vizibile.....mai mult la partea mecanica. - Alte tampoane (intarite) la motor, inca 2 tampoane in plus....Marea problema la acest model fiind faptul ca rupe foarte repede tampoanele de la motor.Acum aceasta problema a disparut complet. - bujii NGK iridium - filtru aer sport - faruri clear glass cu angel-eyes - amortizoare spate Bilstein B6 Sport - garda la sol micsorata.Arcuri sport(-30mm).Amortizoare sport fata. - esapament inox, catalizator sport, fara intermediara, finala sport - jantele sunt de la Clio 16V modelul dupa 1994. Pe 15\". - Gume fata : Michelin Pilot Sport SX 195/50/15 spate : Goodyear Eagle F1 195/50/15 - discuri frana spate noi - placute frana spate+fata Ferodo DS2000 - tapiterie piele rosie. |
Felicitari ptr. masinuta ..multi cp pe o masina destul de usoara ...
arata f bine! sa ai grija de ea ! |
3 Attachment(s)
am vrut sa te intreb daca ai fost cu ea al galati, dar am observat apoi ca o parte din poze-s facute la legalele de la noi, EXTREME TINTIN.
si eu am un 16v, si vreau sa-l fac de 2l. stii pe undeva un motor? poate sa fie si de megane, si de clio2(rs). in afara de asta, ai ceva manuale , sa facem un schimb? eu cand am cumparat masina , am luat o epava, si am reparat-o singur.acum are tot nou pe ea, inclusiv setul motor. dar parca vreau mai multi cai... am lucrat la ea cu un prieten, Strumf, baieti-l cunosc... |
felicitari pentru amandoi! super masinutzele!
|
mareus: Am manuale.Ce vrei?
Si in plus....mai am inca o masina pt piese. Am fost intr-adevar la cursa de la Galati...insa am fost dezamagit de masina.Nu a mers cum trebuie.....motorul m-a lasat balta.Treuie sa il desfac.....Segmenti, cuzineti....eventual rectificat arbore daca e nevoie....semeringuri supape....tot nou.... Ma uit la pozele de la tine.....a ta arata mai rau decat asta a mea de piese.No offense, pls!!! |
spor la treaba
|
Re:
Quote:
|
va multumesc pt aprecieri, acum sa va explic cum stau lucrurile:
masina a trebuit sa o termin f repede, pt ca am folosit-o ca masina de recunoasteri( antrenament), eu fiind impreuna cu un prieten de-al meu, sportivi in camp nat de raliuri. deci tehnic, masina este f buna, insa aspectul ext mai putin, si sincer nici nu m-a interesat. acum la final de campionat (de raliuri), starea articulatiilor este jalnica, insa motorul merge ceas, iar cu calculatorul de curse, e bomba. referitor la manuale, eu am cumparat cd-ul de la bucuresti cu manualele de uzina, insa o parte den ele sunt scanate prost, si nu se prea inteleg. daca e vorba de aceleasi, le am, si pt ca am dat bani putini pe ele, t-i le pun la dispuzitie. daca ai altele, le-as vrea si eu. referitor la masina de piese pe care o ai, intrebarea este daca e de vanzare, si la ce pret. ai luat-o cumva de la galati?, ca era si aici una de italia, dar s-a vandut pana sa ma desmeticesc eu. cam atat. daca vrei, comunicam pe mess. acolo sunt \"clioragnoti\" |
Re: CLIO 1.8 16V
daca aveti nevoie de piese de clio ......vb pe messenger teo_danis
|
Quote:
|
buna masina si falicitari ,sa ai parte de ea fara evenimente ne placute.
eu am motorul asta pe meganul meu |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning