Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/9665-sfaturi-utile-tuning-and-motorsort.html)

RacingNick 10-11-05 13:01

SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT

Va stau la dispozitie cu orice sfat cu privire la modificari si procurare de piese pentru tuning&motorsport.

mertan 11-11-05 05:26

salut sunt alex din baau. si as vrea si eu sa maresc oleaca puterea motorului meu.

blowwind 16-11-05 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
salut sunt alex din baau. si as vrea si eu sa maresc oleaca puterea motorului meu.

:)) =)) tare omule :)...

tu vb in rime ? :))

liwiu_evo 04-04-07 19:02

Re: SFATURI UTILE TUNING&MOTORSORT

Quote:

Originally Posted by RacingNick (Post 244493)
Va stau la dispozitie cu orice sfat cu privire la modificari si procurare de piese pentru tuning&motorsport.

salut RacingNick. vreau sa stiu shi io cand e siteul gata, ca abia astept sal vizitez. mar interesa niste artico9le :)

RacingNick 17-04-07 13:07

Din pacate va mai dura pana sa fie gata site-ul deoarece pur si simplu nu avem timpul necesar pentru a ne ocupa de el.
Dar pana atunci poti folosi cu incredere acest topic sau pm.

adriano_b00s 17-04-07 16:42

Re: RE

as vrea sa stiu si eu cum pot pune 4 neoane in interior....pt ca pe fiecare scrie ca trebuie bagat la bricheta...restul unde le cuplez?

shadow 17-04-07 20:41

Legi firele, pui o siguranta pe ele si le legi la baterie sau la un fir de la panoul de sigurante. :lol:
Cel mai bine intreaba un electrician, nu te baga tu la panoul electric.

Kalastar 17-04-07 22:44

cat costa un kit de ambreiaj sport?!?! eventual o oferta mai variata!?!? :)

RacingNick 17-04-07 23:21

In primul rand acest topic este creat pentru a oferi sfaturi mai mult sau mai putin generale in limita posibilitatilor si cunostintelor noastre in ceea ce priveste tuning-ul.
Scopul acestui topic nu este sa dea solutii de montaj a diverselor piese sau informatii de pret.
Pentru informatii de pret exista mail-ul si 2 numere de telefon iar pentru montaj exista mecanici si electricieni.

P.S. Kalastar cand vrei o informatie e bine sa dai date complete iar tipul si motorizarea masinii ar fi cateva informatii foarte utile ...

adrianoo noi nu am comercializat neoane , becuri si alte asemenea accesorii si nu cred sa o facem nici de acum incolo.

pesteimputit 18-04-07 01:29

salut albert,
cand ai timp poti te rog frumos sa imi estimezi si mie intr-un fel sau altul care ar fi cresatea de putere cu axele de la cat cams cu specsurile astea?

259 / 251°

eventual ce axe mi-ai recomnada tu? oricum urmeaza sa trec zilele astea sa mai vorbim de una alta...

RacingNick 18-04-07 10:29

Salut,
In cazul montarii unor axe cu came nu poti sa dai un pronostic clar in ceea ce priveste aportul de putere.
In cazul masinii tale depinde cine iti va face si cum iti va face electronica deoarece daca ramai doar la stadiul de a monta axe e foarte posibil ca masina sa mearga mai prost decat cu axele stock.
In concluzie aportul de putere depinde de electronica care iti gestioneaza motorul si de eventualele alte modificari aditionale (filtru, admisie, evacuare ... )

P.S. Imi esti dator cu un miel ca inca nu ma cheama Albert.

pesteimputit 19-04-07 18:28

ok ramn dator cu un miel :D

roret 08-05-07 00:05

salut ,
in 30 zile imi vine un seat leon cupra 2
ma gandesc la o evacuare MILLTEK sau SUPERSPRINT, un filtru aer BMC si apoi un cip ABT
si momentan atat , poate o capota de carbon in plus
ce zice merge combinatia? ( nu prea ma pricep - asta am vazut pe forum ca se practica pt. TFSI )

Rookie 08-05-07 12:31

Salut ... Am o Skoda Octavia II cu motor de 1.6 MPI ...
Se pot monta diferite elemente ca sa creasca, cat de cat, puterea motorului? Pentru inceput, nu vreau ceva extraordinar ... Filtru de aer, evacuare, chestii din astea minore ... Se poate face ceva pe motorul acesta ?

RacingNick 08-05-07 14:03

Roret in cazul masinii tale combinatia admisie + evacuare + electronica este cea mai uzitata si da rezultate bune. Singura mentiune ar fi ca electronica sa ramana la urma dupa ce montezi admisia si evacuarea pentru ca electronica sa fie facuta utilizand la maxim resursele masinii. Si nu uita sa ii faci totusi rodajul.

Rookie masina ta se poate modifica si ea dar cresterea de putere nu va fi spectaculoasa decat daca investesti o suma ceva mai generoasa.
Pentru inceput admisia si evacuarea sunt o alegere buna care va da ceva caluti in plus masinii. La aceste modificari tot pentru inceput te poti gandi si la o electronica modificata.
Urmatoarea etapa ar fi niste axe cu came eventual alte injectoare, regulator presiune benzina, pompa benzina, alta electronica pentru noile componente etc dar acest lucru presupune si o investitie mai consistenta

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning