![]() |
ce parere aveti??
5 Attachment(s)
cautam si yo pe google o skoda fabia...si de adata hap 2 poze destea...intru yo pe site o gramada de poze desenate
ia uitati-va si voi si spuneti ce parere aveti?? http://www.fay-misk.sulinet.hu/honlapok/nagyz/rajzaim/ |
dap .. sunt misto rau .. lucrate f bine
poate asa vor ajunge si baietii nostri care lucreaza la desene de mana :wink: edit: acu` am vazut.. reflexie la autobuz :o |
sunt tari de tot
iti dai seama ca astia sau chinuit rau de tot |
sau chinuit dar cine stie ce profesori de desen sunt :wink: profu nostru de desen ne face schita la desene in cateva minute pe tabla fara sa stearga nimic
oricum respect pt ei ,oricine ar fii ei :wink: |
asa e RESPECT
da e tare profu tau :D |
1 Attachment(s)
mertanu' desenat la ore :D ...e facut cu un creion naspet...nu e scanat...poza e facuta cu un noika 3650...stiu ca a iesit cam prost da...na... :D
|
Ok...sunt reusite.... Dar nu te mai consuma pt decor si alte detalii neimportante... concentreaza-te pe masina... Si chiar lasa creioanele colorate deoparte...ies mai bine cu creionul simplu...Parerea mea :wink:
|
2 Attachment(s)
n`am shtiu unde sa postez ..asha ca am bagat aici ... :D o masina facuta in ore ...poza e cam infecta ...e cu webcamu` facuta ...
pt ashtia care vor spune ca e kitch ...shtiu deja :D deci nu mai e nevoie sa spuna ... |
Re: ce parere aveti??
sunt misto tare de tot
|
bune...imi place faptul k totul e intunecat shi merge cu masina...
|
I like za bus... chiar dk pt unele detalii ar putea ajunge la sectiunea carbage..
:P |
http://www.fay-misk.sulinet.hu/honla.../slide023.html
si io abia fac o casuta daia amarata ca de gradinita :lol::lol::lol: |
m-am uitat la toate desenele de p siteul ala... nu sunt facute sa para realiste... dar sunt prea marfa :O
|
cam tarziu pt reply, da voi ati vazut ca autobuzu ala cu reflectie are o butelie de NOS ? :D
|
..belea .....parca m-as apuca si eu ....dar inca deabea desenez casute si copaci .....si soarele in colt care zambeste ;) :)) ......dar cred ca as reusii ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning