![]() |
Plecari Germania
transport Germania achizitionare/cumparare autoturisme
plecare saptamanala.transportul se face cu un mercedes-benz vito pretzuri rezonabile anunt valabil pentru Ilfov-bucuresti-prahova tel: 0740176536 0744481534 0743705209 0765641128 |
Re: Plecari Germania
lasa si preturile....multumesc.
|
Da.Ar fi bine sa le postezi ca se intereseaza lumea.
|
ok imi cer scuze ca am omis asta...150 de euro pentru primele 3 parcuri daca din primele 3 parcuri nu gasesti nimic mai trebuie sa dai 10-20 euro in functie de alt parc in care vrei sa mergi (distantza,in ce oras...).Daca ai ajuns la bochum si vrei sa mergi in Olanda alti 50 de euro. sofer este tatal meu are 49 de ani fost sofer de tir 30 de ani cunoaste gemania cunoaste hoteluri foarte ieftine dar exista o problema...limba...insa daca stii engleza nu este absolut nici o problema...nemtii vorbesc foarte bine engleza
|
Quote:
done :!: |
Da...chestia e ca nemtii nu prea se obosesc sa vorbeasca engleza la ei in tara de si majoritatea dintre ei cunosc destul de bine limba.Sunt nationalisti :P
|
Quote:
|
Ma rog ce-i drept nua am ajuns personal...zic doar din auzite nu pot sa imi sustin punctul de vedere i9n adevaratul sens al cuvantului...
Up |
te intelegi foarte bine cu ei si prin semne , dar majoritatea cunosc si limba engleza si sunt foarte amabili , am fost personal si iti spun k cel putin 2 dealeri m-au invitat la o cafea. Nu-ti face probleme cu limba , tu il intrebi doar dak are toate actele in regula , gen : ITP , asigurare ,si mai important dak te poate ajuta cu numerele periodice ptr k nu toti vin cu tine la politie sa le faci.
|
so...careva interesat?
|
Daca ai prea multi clienti saptamana asta suna-ma sa vorbim pentru ca plec si eu cu masina persoanala si am doua locuri libere! 150e/persoana!
|
mai sunt locuri pentru duminica aceasta ...
|
Plecari in germania la orice ora cu doua persoane. 0765222729
|
PLECARI GERMANIA 2011
! ! ! O F E R T A A N U L U I 2 0 1 1 ! ! !
PLECARI GERMANIA PENTRU CUMPARARE AUTO IN MUNCHEN (10 parcuri) SI NURNBERG(5 parcuri) PRET UNIC 100 e persoana detalii 0767 555 554 alex 8) |
Doresc sa plec saptamana viitoare sa-mi cumpar masina, 3 locuri disponibile in masina, pretul de bun simt in functie de persoane.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning