![]() |
Nou condensator de 50F de la Dietz
1 Attachment(s)
Recunoscutul brand german Dietz introduce pe piata un nou condensator hybrid de 50F. Cu un aspect mai mult decat spectaculos acest condensator este de un real ajutor tuturor celor care fac instalatii audio extreme. Panoul frontal are led-uri albastre, fiecare conector de alimentare (plus si minus) are cate 2 porturi in timp ce distribuitor-ul remote are 4 porturi. De remarcat si volumetru/ampermetru LED cu 3 digiti luminat albastru.
Pretul la care poate fi achizitionat condensatorul este de 869.50 Lei. |
Re: Nou condensator de 50F de la Dietz
Tot nu o sa inlocuiasca un acumulator. Si pentru 870 lei, mai bine cativa bani in plus pana la un acumulator bun.
|
sunt d acord cu lil'd
|
design de exceptie intradevar dar nu stiu daca merita sa investesti atat intr-un condensator.Dar totodata sunt sigur ca sunt si persoane care asteptau asa ceva
|
mi se pare o aruncatura de bani...aceast condesator...la exterior foarte hightech...dar foarte scump...mai bine un acumulator de marca:P vorba baietilor de mai sus
|
Alolo....baieti ce :twisted: ..... suntem din ce in ce mai tare pacaliti de studiosii de la marketing.....sunt doua lucruri diferite....daca vreti curent luati baterie,daca vreti curent liniar luati si condensator.....de fapt condensatorul nu suplineste bateria....si gata
|
Va rog, ramaneti on topic. Nu e vorba despre alte produse ci despre cel prezentat.
Semnaturile cu brand-uri sau link-uri sunt permise in anumite conditii (inclusiv comerciale), asa cum e logic si de bun simt. Este treaba partilor implicate direct si nu a tertilor care detin o parere personala. Este un avantaj de care poate sa beneficieze orice doritor binevoitor. Sper ca am lamurit problema asta. Inca o data, recomandati produse acolo unde e cazul. Aici discutam despre produsul prezentat. Daca simtiti ca e cazul sa refulati problemele personale folositi cu incredere MP, Telefon, Mail sau alte minunate facilitati tehnice de care ne bucuram cu totii. Bafta! |
:lol::lol::lol:
Corect sory!:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning