![]() |
The Fast And The Furious 3!!!!!!!!!!!!!
Tot ce am aflat pana acum e ca o sa fie gata in 2005 , ca e vorba de Dominic(Vin Diesel) , in Mexic... ceva de genul asta.. atat stiu , oricum de abia astept sa vad ce SF mai fac..
|
astept ceva poze spion...
|
..si eu am auzit k o sa apara fast & furious 3 :D..abia astept !!!
|
Cica o sa fie cu masini europene, cu bmw, mercedes si opel... Parca si Seat...
:lol: :lol: :lol: :lol: |
moama misto daca o sa fie si masini europene abia astept
|
sper totusi sa-l faca mai realist, ca daca e la fel ce celelalte 2, tot la comedii SF il cataloghez
|
masini europene, buun, macar avem ce vedea mai interesant, nu numai japoneze.
as vrea si eu sa fie mai realist, adica dupa ce da cu masina in poarta si se sparge bara, in urmatoarea faza bara nu are nimic, pai sa o lase sparta si sa arata ca se duce sa o schimbe :evil: :evil: asta ma oftica cel mai mult. |
e... lasa ca iti trece.... o sa fie frumos filmul
|
is curios ce o sa iasa in asta... normal ca va avea succes, pt ca shi celelalte doo au avut... faza cu mashinile europene... nush ce sa zic... nu prea ced... maiales daca actziunea se desfashoara in mexic...
ce sa zic... deabea ashtept sa-l vad... :D |
si eu ... ptr news intrati pe www.imdb.com ..
aflati acolo |
Quote:
|
Bah, eu am zis la caterina ca o sa fie masini europene...
Normal ca nu vor fi !!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Tot alde Honda, Mitsubishi sau Nissan vor fi protagonistele... :wink: |
Am auzit eu de la o \"sursa\" , ca cica o sa apara in film solenza si papuc 4x4 cu 2 tuburi de nos unul in spate si celalalt in remorca.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Si eu am auzit acelasi lucru... Si cica Dacia 1100 a lui Mpa o sa lucreze un Skyline... :twisted:
|
io nu stiam de .. faza cu dacia .. am auzit de un trabant cu nos pe el .. care la 300 de km pe ora isi ia zboru cartonu de pe el .. cica e super belea .. hai k o dam in tampenii :D
|
All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2025 4Tuning