![]() |
Povocari! Cine vs. Cine?
Aici vom posta provocarile baieti
Sakine sambata seara ne vedem la vama sa vedem care trage mai bine..:) |
Re: Povocari! Cine vs. Cine?
DONE ! tu o pregatesti iar sa traga pe benzina ? :D bv, eu o las pe gaz, prea multa bataie de cap, si ...s-asa tre`sa`i fac iar motoru` :)
sambata ca sambata, dar unde ?! :) la ce ora? :D p.s.: vrei sa te dai cu dacia sau cu oltcitul ? :) |
Quote:
Quote:
|
acum il provoc pe baiatu` cu dacia alba FLN :)
|
pic`....poc...cam liniste p-aici...a aflat taticu`c`au facut baieteii liniuţe cu masina lui`? :)
|
astept provocari intre 170-200 cp................:bored:
|
cre`ca`pan`la urmatoarea intalnire o sa`mi rezolv si eu masina, sa pot sa merg pe benzina, nu tot pe gaz ca s-a vazut ca nu trage...nu ma provoaca nimeni ? :D nimeni-nimeni ? :D :-"
|
da de ce cand faceti o provocare...trebuie intai sa va scuzati?? ca stii nu-mi merge aia..ca am chiuloasa in pioneze(apropo ptr tipul cu chiuloasa)...:)..
|
Quote:
urmatoarea intalnire ...cand ? |
Urmatoarea intalnire sambata asta pe 22 11 2008 la vama, iar, ca sa discutam despre un nou loc.
|
da voi faceti intalniri din sapt in sapt???/ ce dracu ma... se satura lumea..nu mai vine....eu unul nu mai vin...si cativa din prietenii mei..adica sunt tot timpul aceleasi masini care se dau..si o ardem aiurea pe frig..
|
Quote:
si btw...cand te-ntalnesti o sambata, o sambata nu, si dup-aia te-ntalnesti urmatoarea sambata, crede-ma pe cuvant ca trec 2 saptamani ! :) asa m-a invatat pe mine la scoala |
sakine...te rog....ma abtin....
|
salut baieti si scuze pentru intarziere dar nu prea am mai fost prin tara.acum am si eu masina gata cu ambreaj nou dar numai imi merge cipul:(deci la 90 de cp ma bag si eu astept provocari
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning