Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Slobozia (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia.html)
-   -   Povocari! Cine vs. Cine? (https://forum.4tuning.ro/573-slobozia/96300-povocari-vs.html)

Villy ATS 03-11-08 23:43

Povocari! Cine vs. Cine?

Aici vom posta provocarile baieti

Sakine sambata seara ne vedem la vama sa vedem care trage mai bine..:)

Sakin 04-11-08 11:14

Re: Povocari! Cine vs. Cine?

DONE ! tu o pregatesti iar sa traga pe benzina ? :D bv, eu o las pe gaz, prea multa bataie de cap, si ...s-asa tre`sa`i fac iar motoru` :)
sambata ca sambata, dar unde ?! :) la ce ora? :D

p.s.: vrei sa te dai cu dacia sau cu oltcitul ? :)

RD-Woo 04-11-08 15:05

Quote:

Originally Posted by Sakin (Post 1842831)
sambata ca sambata, dar unde?! la ce ora?

. . .
Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 1842270)
sambata seara la vama

Villy ATS 11-11-08 13:16

acum il provoc pe baiatu` cu dacia alba FLN :)

Sakin 12-11-08 19:15

pic`....poc...cam liniste p-aici...a aflat taticu`c`au facut baieteii liniuţe cu masina lui`? :)

Pilif 13-11-08 01:10

astept provocari intre 170-200 cp................:bored:

Sakin 13-11-08 05:52

cre`ca`pan`la urmatoarea intalnire o sa`mi rezolv si eu masina, sa pot sa merg pe benzina, nu tot pe gaz ca s-a vazut ca nu trage...nu ma provoaca nimeni ? :D nimeni-nimeni ? :D :-"

xanderrr 14-11-08 01:01

da de ce cand faceti o provocare...trebuie intai sa va scuzati?? ca stii nu-mi merge aia..ca am chiuloasa in pioneze(apropo ptr tipul cu chiuloasa)...:)..

Sakin 14-11-08 05:51

Quote:

Originally Posted by xanderrr (Post 1862858)
da dc cand faceti o provocare...trebuie intai sa va scuzati?? ca stii nu-mi merge aia..ca am chiuloasa in pioneze(apropo ptr tipul cu chiuloasa)...:)..

eu nu m-am scuzat...ai vazut ca si pe gaz m-am dat :D dar stie toata lumea ca pe gaz n-are nici o vlaga...mai ales ca am gazul sugrumat ...

urmatoarea intalnire ...cand ?

Villy ATS 18-11-08 20:31

Urmatoarea intalnire sambata asta pe 22 11 2008 la vama, iar, ca sa discutam despre un nou loc.

xanderrr 19-11-08 14:54

da voi faceti intalniri din sapt in sapt???/ ce dracu ma... se satura lumea..nu mai vine....eu unul nu mai vin...si cativa din prietenii mei..adica sunt tot timpul aceleasi masini care se dau..si o ardem aiurea pe frig..

Sakin 19-11-08 16:18

Quote:

Originally Posted by xanderrr (Post 1874203)
da voi faceti intalniri din sapt in sapt???/ ce dracu ma... se satura lumea..nu mai vine....eu unul nu mai vin...si cativa din prietenii mei..adica sunt tot timpul aceleasi masini care se dau..si o ardem aiurea pe frig..

tu parca ziceai ca nu te mai dai :))) hai, te dai cu mine ? eu cu oltcitul :) eventual si cu dacia, ca acum pot sa-i dau si eu pe benzina, nu gaz d-ala puturos ;)
si btw...cand te-ntalnesti o sambata, o sambata nu, si dup-aia te-ntalnesti urmatoarea sambata, crede-ma pe cuvant ca trec 2 saptamani ! :) asa m-a invatat pe mine la scoala

xanderrr 19-11-08 22:21

sakine...te rog....ma abtin....

87DFL 29-11-08 10:55

salut baieti si scuze pentru intarziere dar nu prea am mai fost prin tara.acum am si eu masina gata cu ambreaj nou dar numai imi merge cipul:(deci la 90 de cp ma bag si eu astept provocari

Sakin 29-11-08 23:27

Quote:

Originally Posted by 87DFL (Post 1892799)
salut baieti si scuze pentru intarziere dar nu prea am mai fost prin tara.acum am si eu masina gata cu ambreaj nou dar numai imi merge cipul:(deci la 90 de cp ma bag si eu astept provocari

pai hai ma baga-te :) lipeste-i firu ala la chip si-o sa mearga...;) te-au sabotat aia in service ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning