![]() |
Prezentarea masinilor membrilor 4Tuning Slobozia
Aici prezentam masinile noastre.
|
40 Attachment(s)
kit sportline(amortizoare+arcuri), audioaftermarket(2 jbl,2 statii,4 boxe,mp3player.dar urmeaza un dvd)
aripi evazate, motor 1.6 8v, axa cu came sport, ambreiaj sport, evacuare sport borla, filtru sport, urmeaza un carb mai smekerash si o galerie sport. nishte poze ..de la schimbarea motorului...nu ca vroiam neaparat alt bloc ci ptr ca a facut boom...in sf..:P ...a venit o alta axa...mai nervoasa decat ultima:) ..bloc de renault 18 care seamana perfect cu cel de alpine si...alte tampenii. cateva prostioare facute si la dacia mea...in ultima vreme...folie si jantele curatate si revopsite.. nu prea am mai pus nimic de mult timp:) si a mea... |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor
5 Attachment(s)
Sa nu-i mai faci nimic la ext e marfa simpla asa fai motoru sa rupa paru...
Sa-mi prezint si eu masina iar...un ford fiesta 1,8 16v filtru KN tobe borla traseu complet inox suspensii h&r cu 25 mm mai joase, jante pe 15, sper cat de curand sa-i pot marii puterea motorului Hai si restu cu masinile |
Re: Slobozia
3 Attachment(s)
hai sa va arat si masina mea.
mai multe informatii si poze pe www.206gtf.blogspot.com |
4 Attachment(s)
salut iar...sa imi prezint si eu masina aici,civilizat,cum se face...ca avem si noi comunitate ,aici pe forum:) ...Toyota Rav4 din 2005 ,motor de 2000cmc 16v ,150 cp,bafta
|
1 Attachment(s)
Dacia 1300, an fabricatie 1980.
|
3 Attachment(s)
villy, ce lasata pare de fatza :D era bine daca era 1300 clasic...e 1300 sau 1310 ? :P
imi fac si eu simtita prezenta...:D dacia 1310 cu motor 1.3 dopat...adica supra-alimentat cu GPL :D :D :D |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
1 Attachment(s)
eu sunt din fetesti dar ma bag si eu la slobozia cu masina din semnatura
|
hai sa fiu si io in rand cu lumea buna si sa ma achit de datorie.
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/79779-norul-gri-17-cip.html |
3 Attachment(s)
O dacie ca ori care alta...an fabricatie 1988.
|
3 Attachment(s)
Renault Laguna 1.6 16v de 110 CP...deocamdata nu am nimic modificat la ea dar as vrea sa ii fac prelugiri la bari...daca stiti pe cineva va rog sa imi spuneti si mie...
|
10 Attachment(s)
salut, sunt marian(Bellu) si recent mi-am achizitionat doua masini "de colectie":D. una este un batran urs cabrio din 86 cu mari modificari la ext si la int dar motorul este un 2000 12v stoc. are evacuare cap coada inox, jante pe 17 omologate, bari si praguri tuning, iar a doua este o pisica din 96 cu chit de M si jante pe 18 care si ea are evacuare cap coada inox si suspensii supe sport reglabile pe inaltime si duritate
|
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia(fara comentarii inutile)
13 Attachment(s)
Masina mea bmw e30 325i 12v (URS :D :suspiciou )
|
50 Attachment(s)
Un Logan 1.4 mai multe...se vad in poze.mai sunt ceva planuri de viitor dar dupa ce trec sarbatorile k akum cu criza asta...:))):))
Poze cu lampile "afumate" puse pe masina In sfarsit dupa o saptamana de lucru...de stat cu bordul si fetele de usi prin casa si prin portbagaj,un total de vreo 10 ore state pe casa scarii vopsind si dand cu lac toate chitibusurile de pe la usi si din bord am terminat:D sper sa va placa ce a iesit...P.S multumesc DAN MANEA Cu toate ca e criza financiara in sfarsit a venit Mos Craciun si la mine cam tarziu dar a venit cu ce mi-am dorit:D o suspensie sport(arcuri EIBACH+amortizoare BILSTEIN) nu am mai stat pe ganduri si m-am si apucat sa o montez rezultatul...e peste asteptarile mele.sper sa va placa si voua LOW RIDER:D:D |
15 Attachment(s)
sa ma prezint?hmmm....am hyundai accent 1.4 16 valve!!!unii spun k as avea 97cp dar eu ma laud doar cu 95cp k atat scrie in carte!planuri de viitor?multe dar e criza dupa sarbatori sa vedem....un filtru sport si praguri ! jenti geamuri fumurii etc etc....care mai are idei de tuning la vor sa mi le ziceti !! pe forum sau pe mateibogdan2007;)astept sugestii!!!bafta!poze nu am ;) IL-96-BOG...sau dak ma stiti dupa vechea masina IL-88-BOG...
asta e prima poza...vor mai urma.... dupa cum v-am promis....mai multe poze....in week-end o sa ii schimb jentile....si sa vedem ce s-a urma.... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning