Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Mazda RX8 x4 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/96287-mazda-rx8-x4.html)

blue macca 03-11-08 22:16

Mazda RX8 x4

5 Attachment(s)
original
blu macca
darius
mba
naitzu

Spor la votat !
<am lasat ca de obicei 5 zile, considerand ca sunt de ajuns>

Darius DMS 04-11-08 08:23

Re: Mazda RX8 x4

blu macca:foarte tare lucrarea.........si ti am mai zis:renunta la acea linie....stica denenu .....spor la treaba in continuare;)
mba:super si a ta....dar si tu ai greseli,la roti de exemplu....in rest imi pace ideea....spor la treaba....;)
naitzu:of mai,daca nu te ai mai grabi,tare bine ar fi:)....oricum spor la treaba si tie;)

am votat blue macca...

radu.3 04-11-08 17:43

mba ai votul meu, dar cu o conditie: sa te apuci sa lucrezi cu mai multa atentie detaliile :D
blu.macca destul de fain, da ti-am zis fa rost de un scanner :) si naitzu nush chiar nu-mi place...sry
darius, lucreaza lucreaza si iar lucreaza ;)

blue macca 04-11-08 17:57

votez mba
dupa un lung proces de alegere, intre mba si naitzu

naitu: desenezi bine, sa nu mai zic de linia dreapta :) bun asa; totusi, te.as sfatui sa mai adaugi cate ceva la stilul tau... ceva nou

mba- ai mai mare grija te rog la constructie

<ps, darius: imi zici te rog mai exact care sunt greselile alea? ca vreau sa stiu unde sa fiu mai atent :-"
cat despre 'acea linie'... banuiesc ca nu stii ca la noi se practica 'imprumutatul' lucrarilor, nu?
zi merci ca nu am pus.o peste masina>

radu.3 04-11-08 18:26

blu eu de fapt nu te-am votat ca ai folosit PS cand ai pus linia aia, stiu io...strici desenu bai :):lol::lol::lol:
glumeam :D:lol::D

blue macca 04-11-08 18:35

a si scuze ca fac posturi in +...dar...
-desenul e pe format a3, deci faceti voi calculele si dupa aia mai vorbiti de scanner
dupa ce ca aveti 1920x1080 de px, si poza la lumina zilei :P mai faceti si figuri ;))
glumesc mai :)
a, si dupa cum observati, 4 'muncitori', 5 pozitii ;))
nimeni nu s.a luat dupa poza originala:P <inclusiv eu>

Darius DMS 04-11-08 19:23

:oops:
Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1843727)
a si scuze ca fac posturi in +...dar...
-desenul e pe format a3, deci faceti voi calculele si dupa aia mai vorbiti de scanner
dupa ce ca aveti 1920x1080 de px, si poza la lumina zilei :P mai faceti si figuri ;))
glumesc mai :)
a, si dupa cum observati, 4 'muncitori', 5 pozitii ;))
nimeni nu s.a luat dupa poza originala:P <inclusiv eu>

scuze daca te am suparat blu....sincer,imi pare rau...dar la jante m i s a parut un pic bijar ceva...dar corectez postul sa nu avem certuri...e ok?si imi pare rau din nou:oops:

mba 04-11-08 20:17

imi place de darius....cum o zis blu ceva..cum o aparut :forte tare lucrarea :))
comentez si eu sa vad cum schimba si la mine:)) ...glumeam ..dar totusi darius.. era pe undeva o "regula" ..sa nu modifici posturile daca s-a postat dupa ele.... in fine..

eu nam votat inca... blu sau naitzu...naitzu sau blu...blu...naitzu :-?? amandoua is faine in felu lor... cred ca votez darius =)) glumeam...nu stiu

Evoluzione 04-11-08 22:00

Foarte greu de ales... am votat blu' dar, toti ati facut lucruri frumose, fiecare desen avea ceva ce sa imi placa :D

L4uR 08-11-08 10:41

bluuuuuuu macccaaaa has my vote

Sasha 08-11-08 10:47

Grea decizie... intre mba si naitzu, amandoua lucrari sunt foarte reusite..felicitari!!!!

Am votat mba:)

GRIGO 08-11-08 10:53

vot mba

ADDOstreet_racer 08-11-08 11:43

Vot Naitzu este o interpretare frumoasa ..

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning