![]() |
Logan 1.6 vs. Supernova
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai postat nimic si ca nu am mai trecut pe la intalniri dar consider ca atata timp cat am o masina slaba (SUPERNOVA) nu are rost sa ma bag.Poate in cateva luni imi voi cumpara o masina mai rasarita(DOAMNE AJUTA!) si voi avea alta atitudine.
Am observat ca sunt cativa membri care au Logan 1.6 si lansez urmatoarea provocare Logan 1.6 vs. Supernova .As dori sa vad si eu de ce este in stare masina mea,marturisesc ca am revenit la schimbarea de la motor si am cativa cai in plus fata de cei 75 din fabrica.Cati sunt in plus nu stiu exact dar se simte(oricum acum consumul e mult mai mare). Provocarea asta o lansez deoarece am avut o disputa cu un prieten si vreau sa vad cine a avut dreptate. |
Re: Logan 1.6 vs. Supernova
Quote:
LOGAN Distanta cam .. 15 metri intre ele.. A ta, ca are cp in plus, or fi vreo 12 metri, ai sa vezi :) Dadi, are corsa de 1200 cmc, 75 cp, si deabia a stat la 2 masini(in spate) de logan :lol: Deci slabe sanse, my friend |
BAh! Nici chear 2 masini, duminica filmam. Si a mea are o tona si 65 de kg. Supernova cat are?
|
Supernova cred ca e mai ushoara ca o corsa....shi cred ca are shanse sa faca loganul..... intre logan shi corsa e dif de 15 cp (logan 90-corsa 75)shi in privintza kg nu e foarte mare dif
|
Ca de obicei Mutzu se umfla degeaba.... E discutabila chestia, avand in vedere ca SuperNova merge ff bine, iar distanta dintre Dadi si Loganu' ala a fost cam de jumatate de masina...Avand in vedere ca SuperNova mai are si ceva facut la motor...trageti voi concluzii 8)
|
rectificari
-masina mea are 950 de kg
-am umblat putin la motor (nu stiu cati cai am in plus da se simte la pedala) -cutia e diferita fata de logan,este mult mai sportiva(am mers cu loganul si am observat asta) -nu pot sa spun 100% ca voi intrece loganul dar am facut solentza si cielo -cel mai important lucru la o intrecere este soferul,adica poti sa ai supermasina daca nu sti,nu cunosti :lol: :lol: :lol: |
Eu pun banii pe SNova :wink:
|
loganul 1,6 are 87 de cai si 1020 kg dar cum ati zis si voi conteaza foarte mult soferul.opelul astra pe care il are taicameo are motor de 1,4 si 90 de cp si de cate ori m-am luat cu cate un logan la semafor sau prin oras i-am facut muci. loganul nu este o masina facuta pentru liniuţe.
|
da
concluzia este ca Logan va pierde :yes: :yes: :yes:
|
Re: Logan 1.6 vs. Supernova
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
defapt Dacia nu face masini,ele sunt inlocuitoare de masini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/b] |
oricum ii mai masina decat super nova ta.
|
Re:
Quote:
asa e e supermasina Loganul da orice dacie e belea eu chiar daca as avea mai multi bani tot dacie mi-as lua :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Daca incepeti cu faze de genul masina mea e mai tare ca a ta, va spun de acum ca inchid topicul.
Daca vreti o discute de genul SN vs. Logan, discutati pe lucruri clare, 0-100 in sec............ |
Re:
Quote:
oricum dacia tot dacie ramane la fel am zis si eu ce motor belea da dupa 5 ani ............. este parerea mea si atat, nu vreau sa ma cert cu cineva iar provocarea ramane deschisa pt weekend,doar atunci pot ajunge |
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning