![]() |
Seat Ibiza
3 Attachment(s)
Salut am zis sa imi prezint si eu masina. Ar fi cam asa:
HU:Sony nu mai stiu exact modelul o sa atesaez o poza. Sistem fata: inca stoc Sistem spate: Subwoofer Alpine Type R 12"-- Incinta acordata la 35 hz ..Volum total 96 l ..60 l pentru difuzor. Incinta este facuta de mine. Amplificator monoblock Alpine MRP-M650 400 w 4 ohmi , 600 w 2 ohmi . Condesator Dietz 1 F. Cabluri de 20 mm Alfatec. |
Re: Seat Ibiza
Si cateva filmulete :
https://www.youtube.com/watch?v=s5VK2ERXfXI https://www.youtube.com/watch?v=pTFRxYTYGp0 https://www.youtube.com/watch?v=Aywuw-ewfVg https://www.youtube.com/watch?v=Ck5At9-X9Xw Pe viitor as as vrea sa imi schimb playerul cu un dupa aceea sistemul fata si o insonorizare ,dar toate la randul lor :) |
7 Attachment(s)
Sa o luam de la capat :)
Statia Alpine MRP-M650 Specificatii: PUTERE Per canal ,4 ohmi: 400W x 1 (0.08% THD) Per canal ,2 ohmi: 600W x 1 In punte, 4 ohmi: 1000W x 1 W RASPUNS IN FRECVENTA 20Hz - 200Hz (+3/-3dB) ALTELE Filtru Subsonic Egalizor bass Crossover selectabil (LP) Crossover reglabil (LP) Alimentare MOSFET Alimentare DC-DC PWM Conectori de intrare RCA placati cu aur BassEngine® Frecventa crossover : 50Hz-200Hz,-24dB-oct (LP) Filtru subsonic (Fix): 15Hz Frecventa egalizorului de bass (Fixa): 50Hz 0 la +12dB Raport semnal/zgomot (S/N): 90dBA Sensibilitate la intrare : 0.2V la 4.0V Impedanta la intrare: 10k Ohmi Impedanta iesire: 4 sau 2 ohmi Cablurile sunt de 20 mm de la Alfatec. Sistemul cum am mai zis pe fata inca este stoc. Pe spate am asa: Sistem difuzoare Crunch GTS 6.5c Specificatii: Sistem de difuzoare de 16.5cm pe doua cai * Putere maxima 300W * Putere nominala 60W RMS * Raspuns in frecventa 59Hz - 21kHz * Sensibilitate 91 dB * Impedanta 4 Ohm * Membrana din alfaceluloza laminata cu argint. HU: Sony Xplod CDX-R3350 Putere 4 x 52 wati, Redare CD/CD-R/CD-RW/MP3/Atrac 3, Tuner digital, FM/AM/LW, RDS, Telecomanda inclusa, Motion Blade, Drive-S, S-MOSFET, Iesire pentru preamplificator sau Subwoofer spate. In viitorul destul de apropiat (cel putin sper sa fie apropiat :lol:) as vrea sa imi schimb playerul cu acesta : Clarion dzx788usb Specificatii: * CD-R/RW ready * MP3, WMA and iTunes® AAC compatible with ID3-TAG display * Rear USB connector with maximum track capacity: 130,560 (255 tracks in 512 folders) * WMDRM 10 playback via supported MTP device * 18 FM, 6 MW/LW station presets * RDS-EON DSP tuner with variable bandwidth and Radio Text display * iPod® direct control via USB * 6-volt / 6-channel audio pre-out * Subwoofer level control * 24-bit D/A converter * Sound Restorer * Digital Z-Enhancer sound customisation * Digital time alignment control * 3-way active crossover * 3-band parametric equaliser * Built-in High Pass Filter & Low Pass Filter * Built-in amplifier canceller * 4-channel × 53 watts of MOS-FET amplification * Motorised sloping console * 728-variable colour display and illuminated keys * Full dot display with Screensavers * "SLIDETRAK" for dynamic operation * Mobile input and Phone mute * Auxilliary input with level control * CeNET control of Bluetooth® interface adapter BLT583 ready for handsfree and 6-disc CD changer * OEM steering wheel remote wired interface capability * Detachable control panel |
Quote:
|
ce tare, citeam sony bla bla si in continuare citeam specificatiile clarionului, si ziceam de unde naiba are sony R time alignment cross si alte smecherii... apoi m-am uitat la ceas, m-am frecat la ochi si acu' ma duc la culcare! :)
bafta cu sistemul! |
:lol:Era bine daca avea acel sony acele smercherii nu mai imi bateam capul sa il schimb. MS.
|
sugestie : dupa ce schimbi H.U.-u , poti sa incerci sa schimbi si boxele de pe fata si poate sa investesti intr-un amplificator pe 4 canale , ca sa ai rezultate cu adevarat satisfacatoare . spor la treaba .
|
Pai asta ar fi si planul ,dupa ce imi schimb Hu o insonorizare si niste boxe pe fata noi amplificate.
|
5 Attachment(s)
noi achizitii Clarion DXZ778usb
Specificatii : * Radio CD/USB/MP3/WMA/AAC player * putere: 4x53W MOSFET (4x25W RMS) * compatibil CD-R/RW, MP3, WMA, AAC, ID3-tag * iluminare taste si display in 728 culori * Display Dot Matrix * Screensaver * taste SLIDETRACK * conector USB pentru memorii portabile * Digital Time Alignment Control * filtre HPF si LPF * egalizator parametric cu 3 benzi * 6 preout-uri de 6V * crossover activ cu 3 cai * convertor DAC 24 biti * raspuns in frecventa CD: 5Hz - 20KHz * raport semnal/Zgomot CD: 100dB * distorsiuni armonice CD: 0.01% * dinamica CD: 95dB * impedanta difuzoare: 4 - 8 ohmi * capacitate maxima 65.025 track-uri (cate 255 track-uri in 255 foldere) * tuner RDS-EON cu largime de banda variabila * memorare 18 posturi FM * control iPod (necesita adaptor EA1276) * control nivel subwoofer * Sound Restorer (imbunatateste calitatea sunetului fisierelor MP3) * Z-Enhancer * posibilitate oprire amplificator intern * intrare telefon * muting telefon * intrare auxiliara cu control nivel * control CeNET pentru: TV tuner, magazie 6 CD, iPod * AUX Bluetooth transceiver BLT373 (necesita adaptor) * compatibil comenzi pe volan (necesita adaptor) * panou frontal detasabil si motorizat * dimensiuni: 178 x 50 x 158 * greutate: 1.6Kg Helix Db 62.1 Dark Blue * sistem de difuzoare pe 2 cai * diametru mid/bass: 16,5 cm * tweeter soft dome 25 mm * putere: 50W RMS (100W max) * raspuns in frecventa: 60 Hz - 22 kHz * sensibilitate: 90dB (1W/1m) * impedanta: 4 ohmi * adancime instalare minima: 61 mm |
cum se aud boxele? :)
|
Inca nu le am montat astept sa se faca mai frumos afara , pentru ca vreau sa si insonorizez usile si nu are rost sa desfac de 2 ori :)
|
2 Attachment(s)
dupa o incercare esuata:???: de a monta boxele m am gandit sa va cer sfatul.Problema e cam asa dupa ce am demontat fata de usa si scos boxele vechi am incercat sa pun inelul mdf .....aici a venit problema nu merg puse inelele mdf standard de 16.5 cm din cauza motorasului pentru geamul electric , inelul se duce mult peste motoras . Inelele din fabrica erau turnate direct pe boxa si au o alta forma nu sunt rotunde. Astept un sfat :rolleyes2.Ms(prima poza e de la masina mea , a doua e tot de la un seat aceeasi usa sa puteti vedea mai bine).
|
Poti sa incerci a decupezi un pic inelul de MDF in zona in care probabil ca atinge in motoras datorita ciecumferintei prea mari.
Bafta in continuare ;) |
Da asta ma gandeam si asta o sa incerc ms pt. sfat sa vad ce o sa iasa :)
|
ce bine e sa ai curte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning