![]() |
Maşina mea: Sunt Calibrist... '94 C20NE
4 Attachment(s)
Salut,
Simbata am achizitionat si eu o Calibra superba, pe care o vroiam de mult... Masina este din 1994, cu motorul C20NE 115 CP. Are 156000 km, si arata foarte bine. Interiorul e curat, nu e taiat, ars, etc. La exterior are mici puncte de rugina la imbinare la praguri, la marginile usilor, si la partea din fatza la capota, care nu cred ca mai poate fi salvata. Culoarea este Lila, ceea ce imi place foarte mult. Dotari: -faruri angel eyes DECTANE -DVD/TV/MP3 -2 x MAGNAT CLASSIC 120W RMS -Inchidere centralizata -Trapa electrica -Geamuri / oglinzi electrice -2 x Airbag -ABS -Jante aliaj 15" Urmeaza.... -stopuri cu led -interior combinatzie piele -volan sport -cheie briceag -inlocuit instalatie audio fabrica -bari rigidizare -filtru aer sport ......to be continued Si cateva poze...(cer scuze pentru calitatea lor, sunt facute de vanzator, dar o sa postez altele mai tarziu) |
Re: Sunt calibrist .. '94 C20NE
Foarte frumoasa masina...
Imi place mult Calibra ta...pai ce sa zic spor in indeplinirea obiectivelor pe care ti le-ai propus... aaa...si sa nu uit...Sa o stapanesti sanatos!!! |
salutare,felicitari pt noua jucarie,si pe mn ba bate gandul sa imi iau o calibra tot cu motorul asta,cu cai mai putini.este cu 8 valve si o axa?
|
da, este 2000 8v, 115 cai. Eu nu mi am luat o ca sa fuga, deocamdata. La un moment dat poate o sa i pun motorul turbo, dar nu sunt inca 100% hotarat. Posed un A8 de 4.2, cu 330 cp, si sincer nu am de ce sa o mai fac si pe asta sa fuga...
Imi place mult masina ca forma , si vreau sa o pastrez cat mai aproape de original atit la exterior cat si la motor. Dar vreau sa fie impecabila dpdv tehnic. La interior o sa o reimprospatez doar, si sa i fac un sistem multimedia adecvat zilelor noastre. Iti recomand cu caldura Calibra :D |
si eu la fel sunt inebunit dupa calibra ,imagine-si aspect,putere mai mult dekt imi trebuie la pretul unei supernove,ma batea gandul si la un ford probe,dar alea au consumu mare...
|
no way. mult mai misto calibra chiar daca probele are motorul mai mare si mai puternic. :( Nu am o parere foarte buna despre probe, iar modelul mai nou nici nu ma impresioneaza ca aspect...
|
foarte frumoasa masina , si eu am unu din 94 am la el piele crem , incazlre in scaune , am ceva mai multa rugina pe el, dar chiar cu 8v ale lui pot sa zic ca treci prin niste senzatii asa de frumoase cu motoru asta de 116 caluti a lui. Sa o folosesti sanatos si fara incidente.
|
Sa o stapanesti sanatos,foarte frumoasa culoarea eterioara. Multi km fara incidente !
|
Re: Sunt Calibrist... '94 C20NE
cam cat consuma??oras/mediu/afara
|
In primul rand sa o stapanesti sanatos si fara incidente, in al 2-lea rand ai putea sa ii pui niste jante mai mari si mai late eventual si o suspensie mai joasa. Tine-o cat mai simpla si de efect.
|
foarte frumoasa ;)sa ai parte de ea.
|
culoarea e foarte frumoasa.. si arata impecabil din ce se vede in poze.. :) e chiar foarte frumoasa.. :D chiar si asa stock .. culoarea asta.. o face sa fie o Calibra mai speciala .. :) .. Bafta cu ea :D !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning