![]() |
E12 - 518 '77 in curs de restaurare
Am un 518 din '77 pe care m-am hotarat sa-l restaurez.... asta o sa vedem kt timp o sa dureze.... in functie de timpul liber pe care il am si de fondurile necesare, oricum pana in primavara as cam vrea sa fie gata. prea mult de munca la el nu ar fi..... decat de umblat un pic pe la tinichigerie si data o vopsea......
oricum o sa va tin la curent cu procesul ....iar in zilele urmatoare o sa pun si niste poze k el. pt cei care au trecut prin asta va astept k sfaturi |
Re: E12 518 '77 in curs de restaurare
Quote:
|
Quote:
|
Bafta cu proiectul si daca nai ai nevoie de piese sau de sfaturi nu ezita sa ma suni...PS Dupa ce pui carbu' de la mine poate facem o tura...Si baga poze cat mai repede
|
7 Attachment(s)
si asa cum v-am promis.....niste poze k masina...primele sunt inainte de a fi spalata si ultimele 2 dupa
|
O sa ai ceva de munca la el dar ..
si satisfactia o sa fie pe masura dupa ce-l termini. ;) Iti urez bafta de pe acum ! |
arata bine tinand cont de varsta;)...si tatal meu are una la fel fabricata in 81:>:> bafta in continuare! :D
|
se mai face ceva la masina ?
|
Re: E12 - 518 '77 in curs de restaurare
da s-au mai facut cateva pe la masina..... am scos tot interiorul momentan.....si astept sa se mai incalzeasca un pic vremea si sa se mareasca ziua sa ma apuc si de exterior...
|
ce se mai aude despre masina??
|
a ajuns bucati.
|
in sensul bun al cuvantului(adica se reconditioneaza si se schimba piese)sau ...:sad:
|
da masina a ajuns bucati de mult, au mai ramas doar niste pisese care sunt la vanzare, iar acum mi-am achizitionat un e21 care mai trebuie doar vopsit si scos la plimbarica :D
|
Pacat de ea, topicul se inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning