![]() |
a4 b7 sau passat b6
Ce sa aleg dintre audi a4 2005 facelift 1.9tdi 116cp 145.000km sau passat 2006 1.9tdi 105cp 136.000km, dotari asemanatoare... un pic mai mult audi ca pret...1.
|
Re: a4 b7 sau passat b6
Daca ai bani sa il poti intretine mergi pe Audi chiar daca si Passatul e bine inchegat dar totusi dupa mine e sub Audi.
|
In general diferenta dintre Audi si Volkswagen este doar de calitate. In cazul acesta vad ca e si de motor. Eu unul as merge pe Audi.
Numai bine. |
Quote:
nu se compara cu passatu. la ce pret sunt masinile ? |
aprox 15.000audi si 14.000 passat
|
eu as merge pe audi..bafta
|
Mergi pe audi chiar daca este mai scumpa la intretinere.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu as merge pe passatul de 140 cp
|
Quote:
Quote:
|
mergi pe passat! audi este prea scump...eu am adus din germania .. din 2007 la 14000.. 2.0 TDI si cu multe dotari !
PS: ambele sunt catastrofe si slabe rau la performante dar daca asta iti doresti..asta e :) eu am golf 5 2.0 tdi si le fac pe amandoua lejer |
Am condus ambele masini cu aceleasi motoare mentionate de tine pentru o lunga perioada de timp .
Ca si concluzii : + ptr Passat la capitolul interior (mie nu mi-a placut culoarea luminilor si mi s-a parut foarte obositoare noaptea cu toate ca are dimmer ptr reglarea intensitatii) + Passat pentru servodirectie , poti misca cu varful degetului volanul in timp ce masina stationeaza :o ceea ce la Audi nu se intampla . + ptr Audi in ceea ce priveste puterea motorului , diferenta e semnificativa, Passat-ul mi s-a parut foarte , foarte lenes . + Audi la capitolul antifonare unde(din nou , parere personala) castiga in fata Passat-ului , in habitaclul acestuia zgomotul fiind ceva mai puternic . In ceea ce priveste consumul , la drum lung cu cruise control activat Audi indica 5.3 - 5.4 l in timp ce Passat-ul 4.7-4.8 l la viteza de 130 sau 140km/h, nu mai retin exact . Daca s-ar putea o combinatie intre cele 2 modele ar fi minunant :D . Daca as fi in locul tau, as alege Audi fara ezitare . |
da frate dar la banii de audi a4 .. gasesti un bmw seria 5 ... 525 mai exact din 2005-2006 frumos foc
|
trimite un link sa vad despre ce e vorba...........si daca se poate sa mi raspundeti cat mai repede deoarece luni o sa plec in germania...:)
|
All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2025 4Tuning