![]() |
17.04.04-TM-REZULTATELE DE LA TIMISOARA
aveti aici rezultatetele de la timisoara, pana la primirea altor date
https://www.4tuning.ro/new/view_photo...misoara&id=ahu |
ok dar restul???
|
deci lista asta este doar pentru cei 12 ?!
|
restul in curand
|
eu vad ca am luat locul 2 la grupa D ....dar nu am mai fost la the sound ca nu am stiut unde...am pierdut ceva premiu ? :D
bmw 325 8) |
Rezultate
Nu mai stiti nimic de rezultate ?
|
Ok, sper ca o sa apara o lista si cu masinile posesorilor pentru ca nu stiu cati (in afara de ei insisi) se cunosc dupa nume...
|
Re: Rezultate
vreau sa stiu si eu in ce zona a clasamentului ma aflu,anu asta daca se poate ca_mi fierbe benzina-n vine!
|
Daca ar aparea si masinile si timpii in lista ar fi chiar interesant :D
|
o sa apara mai , ganditi-va si voi ca ia ceva timp sa scrii toate alea... sa uploadezi 110 mb de poze... filme etc. asteptati
|
pai pozele trebuia sa le punteti dupa rezultate
ce va ia asa de mult sa bagati rezultatele in Excel si le sorteaza automat dupa timp ??! daca vreti vi le fac eu, imi trimite-ti foile cu rezultatele pe fax si va dau fisierul htm |
poate ne satisface si noua curiozitatea vreun admin cu suflet bun...si ne spune cand se vor afisa toate rezultatele
|
am incercat sa obtinem rezultatele si oficialii Legal Racing au promis ca Joi- Vineri
|
bah, dar sa ne trimita pe fax foile sau voua, ce naiba le trebuie o saptamana sa masluiasca rezultatele :raving:
se accepta orice greseala de organizare, dar in nici un caz sa nu se stie rezultatele, ca doar a fost cursa nu demonstratie :evil: |
akimoto, tu ai luat locul 1 la grupa C si D?
:) io am luat locul 2 la D..cu bmw ala 325(pisicutza) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning