![]() |
scIROCco Lifestyle
5 Attachment(s)
nou membru in "familia" VW
mi-am dat in comanda noul scirocco...si il astept cu drag.... am ales culoarea rosu ca in pozele de mai jos... cand soseste o sa pun poze cu jucaria :D |
Re: scIROCco Lifestyle
1 Attachment(s)
seamana umpic cu al meu :)))))
|
nebunie masina....felicitari. Cat ai de asteptat?
|
Felicitari. E superba,in realitate arata mult mai bine ca in poze.Si eu mi-am dat comanda la Scirocco 2.0 TSI Manuala 6 trepte, neagra acum cateva zile. Ce motorizare ai ales tu ? La ce pret te-a ajuns ? Sa o stapanesti sanatos.
|
daaa...sunt ca 2 picaturi :)
am de asteptat pana in ianuarie....nu mai e mult.... m-a ajuns 21.300 euro...am ales motorul de 1.4 TSI 122CP....are potential...si o sa il mai cresc pe parcurs... a ta cand vine....cat a fost? |
felicitari!!! abia astept sa vad si eu unul live. am mai spuso undeva, singura masina care m`ar face sa trag un leasing ceva :)
|
Am facut test drive-ul pe 1.4 TSI 160CP. Am ramas super impersionat, fuge tare,cat despre cel de 122CP sunt sigur ca un chip il aduce la aceleashi performante. M-am gandit ca daca am posibilitatea financiara, de ce sa nu iau 2.0TSI-ul.
M-a ajuns 26775 Euro: -negru pearleffekt, -fara piele si xenon(chiar daca am vrut, xenonul nu era in lista de optiuni, cica la anu apare) , - RNS510, - volan multifunctional piele cu decor din aluminiu, -Cotiera centrala fata, - Priviacy glass 65%, - Aer Conditionat "Climatronic" pe 2 zone, - Pachet oglinzi: oglinda interioara cu sistem automat anti oribire,lumini la picioare fata, oglinzi ext rabatabile electric si incalzite separat,lumini de drum permanente si functie Coming home; senzor ploaie; -Pachet iarna: scaune fata incalzite, instalatie spalare faruri, duze incalzite, -Sistem monitorizare presiune pneuri prin ABS - si nu puteau sa lipseasca jantele Interlagos de 18( fara suprafata lucioasa). cam atat + dotarile standard . Tu ce ai ales pe ea? aaa... si am uitat, cei de la VW spera sa vina in Ianuarie, deci spera.... :( |
Si inca ceva. Ce stii despre DSG? Am luat cutia manuala standard, si cand am ajuns acasa parca imi parea rau , dar ma gandeam si la cei 1800 de euro in plus.....;)
|
1.4 TSI -ul de 122 de cai nu apare tot la anul ? In lista de preturi sunt doar 3 variante: 1.4 TSI 160cp manuala, 2.0 TSI 200cp manuala si 2.0.TSI 200cp automata DSG
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
aaam uitat, vreau sa ii pun si kit-ul de la oettinger....ce zici de el?
|
kitul asta cu jante pe masura e fenomenal
|
Super tare kit-ul, la cati bani e? Mai era unul de la ABT parca...dar asta arata mult mai bine....Il pui la VW ? Ca astia sunt cam nesimtiti cu garantia lor... Daca schimbi ceva.. rpd pierzi garantia... Apropo i-am intrebat daca pot sa pun xenon aftermarket si mi-au zis ca voi pierde garantia.... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning