![]() |
Democar SAL
Clio Sal
|
1 Attachment(s)
????????????
|
1 Attachment(s)
Va place !!! NU?
|
1 Attachment(s)
:D :D :D
|
Arata bine...da conteaza si cum suna :D
Totusi, de ce ai trantit asa topicu'? Numa ca sa intelg si eu. In rest, sunt curios cum suna si cu arata in realitate. ;) foarte curios :D |
Dragonu....le zic eu sau le zici tu? :P 8)
|
Zile tu REllax ca le siti!!! Mersi! :D :D :D
|
hai ca zic eu.... suna acceptabil :D
ii ok.. si eu am ceva poze cu el... ca seara era langa blocul lui varumeu.. si am facut ceva poze.. ii relativ ok... |
si cia are 2500W si a costat ceva de genu 8000 euro
|
Masina are 2100 Wati si a costat in jur la 7000 euro cu tot cu tuning manopera si muzica!!! Sa nu credeti ca numa muzica de pe el este atata!!! :wink:
|
Oq daca ai poze cu clio punele terog pe forumu din cluj la topicu poze!!! Mersi!!! :D
|
o sa pun dar nu am cum acuma ca hdd-ul meu e bulit si is la fratemeu pe linux si el nu le are.. si no... o sa incerc mai incolo sa le pun... chiar.. zii tot tuningul ce il are pe el ca eu am intzeles ca sound sistemul era atata :D
|
pai , in primul rand, nu prea are legatura cu sectiunea oradea. Si in a doilea rand a auzit toata lumea cred de GAJu...si el isi face masina in Cluj si numa muzica l-a costat 10.000...deci nu vad ce vi se pare asa mult, si cu ce e atat de special. In fine...
|
Re: Democar SAL
masina a fost si la dB Drag in Oradea am asteptat mult mai multi decibeli din masina asta , arata bine ,sunet........... :)
|
Re: Democar SAL
poi cum vrei sa sune cand are 3 tweetere in fiecare usa, 4 mid....hmm... SQ nu e, asta ti-o spun sigur.
De cand si pana cand crede lumea ca daca ai mai multe boxe suna mai bine? Chiar nu inteleg conceptul asta. Cat despre felul in care arata... frumos intradevar. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning