Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [ext] Dacia Logan Speedline (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/9589-ext-dacia-logan-speedline.html)

Lucian 08-11-05 11:11

[ext] Dacia Logan Speedline

4 Attachment(s)
Inca nu avem foarte multe poze cu ea dar promit sa revin cu detalii (interior , ICE , etc) .

flipper 09-11-05 23:15

Pune si tu mai multe poze, cel putin cu interiorul.

kerosen 11-11-05 09:06

discul ala fals montat peste tamburul spate ma omoara. made in romania. ce nu potzi schimba- acopera cu un plastic! :x
ce are mashina in plus fatza de una stock? in afara de jante, neoane shi autocolante?

shadowro 11-11-05 09:07

pune si tu poze de unde putem intelege si vedea si noi niste detalii.

Lucian 11-11-05 10:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kerosen\"
discul ala fals montat peste tamburul spate ma omoara. made in romania. ce nu potzi schimba- acopera cu un plastic! :x
ce are mashina in plus fatza de una stock? in afara de jante, neoane shi autocolante?

Daca te uiti atent observi ce mai are in plus .

mike20 11-11-05 15:01

prelungiri si praguri...care se regasesc si pe alte loganuri...
e reusit dar nu are un tuning ext cu care sa iasa foarte tare in evidenta

Gaby B 11-11-05 16:03

neoanele alea fac totul... :)

Danny-future STN 16-11-05 03:15

Cum la criticat ne pricepem cel mai bine ia sa va arat ce stiu, ca am si multe rau .....:
--->La masini noi prelungiri noi,nu iar celebrele prelungiri de nova
--->Discul se vede de la o posta cae fals asa ca n-are ce cauta acolo
--->Crek ii statea mai bine cu aparatorile originale sau chiar si fara
--->crek e showcar de ti-ai scris nr de tel pe ea,nu ??? Sau e pt doritoare de test drive ??? :P :P :P
Hai sa o si laud putin:
--->plus mare pt neoane, ia ochii de la partile proaste noaptea, si iti gasesti si cheile dak iti pica sub masina :wink:
--->\"Coditza\" de pe portbagaj nu imi dau seama cat e de bine realizata dar crek da bine
--->Jantele merg, erau mai bune mai mari dar dak u vreiconfort sunt bune si astea
--->Desenul e interesant,si cam atat

DnI 16-11-05 21:16

prelungirea de spoiler din fata... mai bine fara ! pica cam aiurea...

un + pentru roti si pentru neoane

Al3xius 16-11-05 22:05

e un inceput bun...mie unu mi se pare ca iese din \"turma\" :wink: Keep up the good work!

P.S. are culoarea schimbata sau era spalata ? :oops:

aleks 21-11-05 17:25

la ce monstri de logan sunt pe starada , asta e reusit.
am votat merge, si nu din snobism, ci pt k am vazut si loganuri mai frumos facute prin zona...

Vardan1110 22-11-05 13:50

Si mie imi place mashina cu toate ca baietii au dreptate am vazut si loganuri mai marfa. Totusi neoanele imi plac la dementza.

steaua23 27-11-05 21:41

eu cred ca neoanele dau bine bine DOAR pe o masina joasa, ceea ce nu e cazul aici

Danny-future STN 10-12-05 13:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steaua23\"
eu cred ca neoanele dau bine bine DOAR pe o masina joasa, ceea ce nu e cazul aici

Stiu ca poate o sa te deranjeze ca imi permit sa te contrazic putin doar pt ca am 17 ani dar eu zic (parerea mea) ca neoanele merg cam pe orice masina atata timp cat nu se vede neonul in sine ci doar lumina facuta sub masina ......

Cu respekt !!!

aleks 13-12-05 10:24

cam cum vezi tu un jeep cu neoane? :wink:
kiar daca nu se vad, sa zicem ca le pui in praguri...

All times are GMT +2. The time now is 00:59.

- Copyright 2026 4Tuning