![]() |
[ext] Dacia Logan Speedline
4 Attachment(s)
Inca nu avem foarte multe poze cu ea dar promit sa revin cu detalii (interior , ICE , etc) .
|
Pune si tu mai multe poze, cel putin cu interiorul.
|
discul ala fals montat peste tamburul spate ma omoara. made in romania. ce nu potzi schimba- acopera cu un plastic! :x
ce are mashina in plus fatza de una stock? in afara de jante, neoane shi autocolante? |
pune si tu poze de unde putem intelege si vedea si noi niste detalii.
|
Re:
Quote:
|
prelungiri si praguri...care se regasesc si pe alte loganuri...
e reusit dar nu are un tuning ext cu care sa iasa foarte tare in evidenta |
neoanele alea fac totul... :)
|
Cum la criticat ne pricepem cel mai bine ia sa va arat ce stiu, ca am si multe rau .....:
--->La masini noi prelungiri noi,nu iar celebrele prelungiri de nova --->Discul se vede de la o posta cae fals asa ca n-are ce cauta acolo --->Crek ii statea mai bine cu aparatorile originale sau chiar si fara --->crek e showcar de ti-ai scris nr de tel pe ea,nu ??? Sau e pt doritoare de test drive ??? :P :P :P Hai sa o si laud putin: --->plus mare pt neoane, ia ochii de la partile proaste noaptea, si iti gasesti si cheile dak iti pica sub masina :wink: --->\"Coditza\" de pe portbagaj nu imi dau seama cat e de bine realizata dar crek da bine --->Jantele merg, erau mai bune mai mari dar dak u vreiconfort sunt bune si astea --->Desenul e interesant,si cam atat |
prelungirea de spoiler din fata... mai bine fara ! pica cam aiurea...
un + pentru roti si pentru neoane |
e un inceput bun...mie unu mi se pare ca iese din \"turma\" :wink: Keep up the good work!
P.S. are culoarea schimbata sau era spalata ? :oops: |
la ce monstri de logan sunt pe starada , asta e reusit.
am votat merge, si nu din snobism, ci pt k am vazut si loganuri mai frumos facute prin zona... |
Si mie imi place mashina cu toate ca baietii au dreptate am vazut si loganuri mai marfa. Totusi neoanele imi plac la dementza.
|
eu cred ca neoanele dau bine bine DOAR pe o masina joasa, ceea ce nu e cazul aici
|
Re:
Quote:
Cu respekt !!! |
cam cum vezi tu un jeep cu neoane? :wink:
kiar daca nu se vad, sa zicem ca le pui in praguri... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning