![]() |
Audi RS6 by DKR Tuning
11 Attachment(s)
Desi Audi RS6 poate fi considerat cu usurinta un model ce nu mai are nevoie de imbunatatiri, toti mai multi tuneri se inghesuie sa il modifice. Cea mai noua companie care isi trece numele pe lista celor care au imbunatatit RS6-le este DKR Tuning. Pentru o suma modica de 1579 euro, cei de la DKR Tuning ridica puterea modelului german pana la 660 cai putere si 760 Nm, valori ce ii permit acestuia sa atinga acum o viteza maxima de 325 km/h. Tunerul german nu s-a oprit aici si a dotat Avant-ul si cu arcuri H&R si jante Cargraphic RS pe 20 inci.
|
Re: Audi RS6 by DKR Tuning
Multumesc, multumesc!!!
:dribble: |
Parca ar zice ne vedem pe Autobahn ....
|
e crima masina asta... si cate kituri poate sa existe pt ea:peace:
|
super... e o bestie !!!
|
prea tare , este masina perfecta, duci copii la scoala, merge sotia la cumparaturi, iar mai tarziu iesi si tu la o liniuta cu baietii..........asta da ......
|
ce frumos ca nu mai are un car de proiectoare,cel mai frumos kit
|
AM FOST SANT SI VOI FI FAN AUDI PT TOT RESTU VIETI MELE! AUDI RULES FOR LIFE
|
masina asta e chiar tare(va dati seama ce soc ar trai cei cu porsche si ferrari sa fie depasiti de o masina ce pare stock)masina asta chiar e lupul in blana de oaie.
|
ce-ai mah e beleaaaa !!!;)
|
great....inca un tuner care a luat o masina perfect buna si a tranformat-o intr-o "boy-racer ride". nimic mai discret decat un decal urias cu "RS6 DKR Tuning" pe lateral. jesus christ, lasati-o in pace ca ii perfecta din fabrica.
|
frumos...eu sunt mort dupa masinile stock la exterior...si cu o droaie de cai sub capota:):P
|
exact cum zicea cineva mai sus: "prea tare , este masina perfecta, duci copii la scoala, merge sotia la cumparaturi, iar mai tarziu iesi si tu la o liniuta cu baietii..........asta da ......'':lol:
|
u ma omor eu dupa audi dar breakurile de la audi sunt cele mai frumoase si in plus asta are performante de avion..
|
impresionant cuplu....parca ma si vad la semafor cu ea :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning