![]() |
Masinile mai vechi de 7 ani vor fi verificate anual
Registrul Auto Roman a propus ca autovehiculele care au peste 7 ani vechime sa fie verificate anual si nu o data la doi ani.
"Am propus Agentiei Nationale pentru Mediu, primariei Capitalei, Ministerului Transporturilor, Ministerului Mediului si Ministerului Economiei si Finantelor ca masinile mai vechi de sapte ani sa fie verificate o data pe an. Noi, ca logistica si personal, suntem pregatiti. Urmeaza ca autoritatile sa vada daca este fezabila sau nu propunerea noastra", a declarat, marti, dupa conferinta "Mediafax talks about Auto Industry", directorul tehnic al RAR, Flavius Campeanu, consemneaza Mediafax. Sursa:Mediafax |
Re: Masinile mai vechi de 7 ani vor fi verificate anual
Nu ma deranjeaza cu nimic, singura conditie e sa reduca si costul itp-ului la jumatate pt noi.
|
vor de doua ori mai multa spaga
|
Daca o masina necesita spaga sa treaca ITP-ul atunci ar trebui sa il faca de 5 ori pe an. Poate asa mai scapam din bombele cu ceas de pe drumurile noastre. Am si eu masina veche de 13 ani si n-am avut nevoie de spaga cand mi-au facut ITP-ul la identificare, si vrea sa nu am nevoie nici peste 2 ani, daca o mai tin atat. In momentul acela inseamna ca masina aia nu mai e sigura pentru mine. Si sa nu zici ca fara spaga nu treci ITP-ul daca ai masina ok.
|
auzi la el, pai hai sa-ti zic ceva o masina de 7 ani nu o sa iasa in regula la noxe niciodata, asta poate daca schimbi pe acolo toba catalizatoru si mai stiu eu ce, nu iese una de 4 ani apai asta la 7
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning