![]() |
Maşina mea: Tigruzza mea :)
4 Attachment(s)
Sa ma laud si eu cu ce masinuta posed :) ca doar asa-i frumos nu?
E un Opel Tigra cu motor de 1.4i 16v 90cp din 1996.Am luat-o cu 84 000Km la bord de la o femeie care a fost unic proprietar din germania ... si acuma imediat fac 90 000Km cu ea. Sunt foarte incantat de aceasta masina ... recomand si la altii . In ziua in care mi-am luat-o, am dus-o in service la opel sa faca tot ce trebe si ce nu trebe la motor (curea de distributie,role,filtre, etc etc ...ditamai lista) astfel incat m-am usurat de 22 de milioane .... dar rezultatele la motor se simt .... merge impecabil! Culoarea masinii este albastra de aceea ma gandesc sa imi schimb toate becurile din bord si sa mi le fac albastre. Modificari ce i-am adus ... deocamdata doar o alarma K9 si niste leduri care sa lumineze podeaua de la masina. Ca orice om(cred) ma gandesc desigur la niste modificari ... insa nu majore ...
cateva poze: |
Re: Tigruzza mea :)
Eu am vazut-o si in realitate, este o masina frumoasa si ingrijita atat exterior cat si interior, se vede ca tii mult la ea.
Sa o stapanesti sanatos, multi km fara incidente si sa-ti indeplinesti toate visele legate de ea. Pune si restul pozelor ca stiu ca mai ai. :-P |
o sa mai pun poze ... dar trebuie sa am duc sa o spal si sa fac poze si la podeaua mea luminata :) sa pun si cu aia ... dar mai astept pana imi fac tot interiorul; si atunci o sa va innec cu poze :D
|
Frumoasa masina !! Am observat ca seamana mult cu a mea ,cu mici exceptii.Culoarea e f frumoasa dar necesita multa atentie si grija (stiu cat spal la a mea :))) )Iti doresc numai bine si succes in ce ti-ai propus.
|
merci merci ... dar ai dreptate .... culoarea este foarte pretentioasa ... o spal si dupa 1 saptamana iara zici ca am scos-o din paris-dakar :)
|
SA o stapanesti sanatos. Arata foarte bine este ingrijita. Nu va mai plangeti de spalatul masinii ca asa este in cazul oricarei masini,cu cat e mai curata cu atat e mai frumoasa :P . Asteptam si alte poze cum ai promis. bafta
|
nu am mai zis nimica de mult pe aici...
deci un mic update cu ce am mai facut la masina....
|
Hai si cu pozele @andrash
|
am si eu intrebare pt posesorii de tigra:
la randul meu am o tigra albastra 1.6 110 cai ...vroiam sa va intreb daca stiti cumva ce soclu au becurile din proiectoarele de ceata din bara de pe fata... |
3 Attachment(s)
Na hai sa pun si pozele :) ... Thanx BlackPearl ptr ca mi-ai fotografiat masinuta :)
Vad ca la mp3 player nu am poza dar nimic special ... este albastru (normal :) ) cu un pic de rosu in el ca si plasma! |
foarte frumoase culorile in bord.Ti le`ai facut tu sau ti le`a pus cineva ?Ce ai pus in locul ledurilor originale?
|
Merci! pai in locul becurilor originale (in consola centrala si in displayul TID) am pus module de led-uri SMD(10 module cu cate 3 leduri pe fiecare modul).
de montat nu mi le-am montat eu pentru ca sincer sa fiu ... sunt antitalent la lucruri de genu ... eu doar am m-am gandit cum am vrut sa imi arate si mi-am cumparat toate si de montat... mi le-a montat un prieten :) |
Se vede frumos . Felicitari
|
Se vede nasol.
Trebuia sa pui ceva in spatele "plasmelor" sa nu se vada umbrele alea aiurea |
Bravo arata super :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning