![]() |
Opel Corsa D by Lexmaul
6 Attachment(s)
Tunerul german Lexmaul a lansat un pachet de tuning pentru modelul Opel Corsa D. Noul kit include o prelungire pentru spoilerul fata, o noua grila, praguri laterale, un difuzor spate, eleron si o noua evacuare. Bineinteles, pentru cei care vor mai mult de atat, Lexmaul mai ofera si jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 16 si 19 inci si ECU imbunatatit pentru motorizarile pe benzina si cele diesel.
|
Re: Opel Corsa D by Lexmaul
frumos dar tot opc ruleaza
|
...era interesant de stiut si care sunt noile performante ale motoarelor...si cat de expensive e kitul,pentru cei care detin o corsa si vor sa o personalizeze
|
arata foarte bine... mai ales setul de dungi ales... poate alta culoare si embleme de pe spate date jos.. sa fie mai libera :d in rest numai bine...si da.. sa stim daca s a umblat si la motor sau e doar body-kit
|
frumusel, jantele dau bine
|
Kitul e ok, nu imi plac jantele din a 2-a poza. Parca mergea si un pic mai coborata.
|
e trendy masinuta...mai putin jantele alea cu negru din poza a doua...celelalte sunt ok!
|
era mai "completa" daca eleronul ala nu era intrerupt asa dintr`o data la mijloc , si daca ii puneau 2 evacuari finale ... IMI PLAC MULT JANTELE DIN A2A POZA :) ...
-Iar pentru "negresa" nu cred ca ash opta :lol: !!! |
imi plac ambele modele de jenti
|
frumos... buna treaba!
|
E frumoasa, dar stiu eu una aceeasi culoare si mai si...
Promit sa revin maine cu cateva poze... |
masina e frumoasa...dar negresa aia e urata rau :zombie:
|
frumoas arata masina... cat despre negresa aia... una mai nasoala nu gasea?
|
Masina arata bine dar parca ii trebuiau 2 finale.
|
e OK....imi place partea din fatza mai ales ca au schimbat grila cu una fara sigla :love: si jantele sunt frumoase primele ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning