![]() |
Accident R8 & Accident Ferrari 599 mansory
2 Attachment(s)
|
Re: Accident R8 & Accident Ferrari 599 mansory
Neadaptarea vitezei la conditiile de drum.
|
eu zic ca masinile astea , LAMBO, FERARRI , MASERATTI si alte asemenea trebuie intai sa le meriti si dupa aia sa le conduci ,,,,,,,,,,nu degeaba in strainatate trebuie sa fii membru clubului sa le ai..........pacat de aceste masini extraordinare ............ce masini dar ce soferi.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Chiar si Enzo care s-a vrut sa fie f exclusiv si fabrica vroia sa il vanda doar clientilor fideli a ajuns la vanzare pe site-uri de vanzari masini si magazine de masini second-hand putand fi cumparat de oricine.
|
Quattro rullz :))
|
Quote:
s-a dus dracu' r8-ul cu tot cu al lui sistem quattro |
Da asa e!!!
|
Quote:
|
Quote:
Astea sīnt masini de competitii cu accept de circulatie pe drumul public. Trist este ca masinile astea ajung pe mīna unor incapabil habarnisti īn domeniul conducere auto, pe mīna unor pustani, puradei de bani gata unde parintii l-e baga cardul de credit īn cur cīnd īmplinesc 18 ani dar ei sīnt asa de prosti gramada ca nu-s īn stare sa conduca cum trebuie nici un LASTUN darmite un Ferrari, dar se cred buricul pamīntului. |
Quote:
cat de adevarat..... |
Quote:
Frate ca a ajuns la second asta nu inseamna ca l-a pus scuderia acolo..la luat omu si nu i-a placut si gata .....la showroom cu el.....era pe discovery un reportaj....despre enzo..ca trebuie sa primesti invitatie ca sa il cumperi si sa fi avut inainte 2 modele de ferarri nu stiu exact care anume (nu ma pasioneaza visele)....... |
Quote:
2. Nu am spus ca "scuderia" l-a pus la vanzare. 3. Cred ca stie orice "pasionat" despre chestia asta a exclusivitatii de vanzare a ferrari-urilor. Banii trebuie doar si poti sa iei orice masina oricat de exclusiva ar fi. |
1 la mana ....scuderia inseamna fabrica daca vrei.....si mai citeste odata ce ai scris .....poate daca aranjai cuvintele altfel in context se intelegea altceva ....si 2 la mana ...e o forma de exprimare .......si nu mai fii chitros......bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning