Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Filtru sport montat pe turbodiesel (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/95251-filtru-sport-montat-turbodiesel.html)

geti 24-10-08 18:45

Filtru sport montat pe turbodiesel

Ce spuneti,sunt in dubii,cresc performantele unui diesel,turbo,mai exact JTD,prin montarea unui filtru de aer in genul lui Pipercross Viper,adica sa traga aer printr o priza frontala.Am gasit Simota Carbon.Astept sfaturi,va multumesc anticipat.

dolb 24-10-08 18:52

Re: Filtru sport montat pe turbodiesel

mare lucru nu obtii ! si in plus distrugi motorul! .. abandoneaza ideea ca nu faci bine motorului tau!

Filtrele sport sunt destinate benzinarelor foarte puternice!

geti 26-10-08 02:53

Mersi fain de raspuns

zGb 28-10-08 02:50

filtru oem la diesel e parfum!

geti 28-10-08 06:40

Am inteles

Geo_ZGA 01-11-08 15:53

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1824904)
mare lucru nu obtii ! si in plus distrugi motorul! .. abandoneaza ideea ca nu faci bine motorului tau!

Filtrele sport sunt destinate benzinarelor foarte puternice!

Serios? Pe ce iti bazezi afirmatiile? Si despe ce filtre vorbim cand spui ca distrug motorul? In afara de Yed, miel, shing jao si mai stiu eu ce alte marci, mai exista si K&N, Pipercross, Green... marci de renume, care nu iti distrug nimic, ci chiar filtreaza.
Pe diesel nu stiu, dar pe benzina ajuta doar la un raspuns ceva mai bun la acceleratie... atat. La motoare puternice, poate merita un conic care sa traga mai mult aer (rece), dar la cele mai mici sunt de parere ca cel inlocuitor in carcasa e ideal.

dolb 02-11-08 08:15

pai noi vorbeam aici de diesel ! .. intr-adevar k&n nu distruge dieselul.. dar cat costa k&n? :)

shaid-kid 02-11-08 11:42

Bah pana mea 240ron pe un hdi nu mi se pare mult pt un filtru care te tzine mai mult ca masina..:) Si aici vorbesc despre cel care intra in cutia celui original..deci nu trage mai multe mizerii fiind pozitionat aiurea...

dolb 02-11-08 13:10

pai mai bine imi da mie 350 ron si ii fac eu chip decat sa dea pe un filtru care ii aduce 0.1 cp :)

Geo_ZGA 02-11-08 13:25

Nu mi se pare mult 250-300 ron pt un filtru panel (inlocuitor in carcasa), plus ~70ron pt un kit de curatare. Filtrul te tine mai mult decat traiesti :lol: iar kit-ul de curatare pt 2-3 ani... e mult pt un filtru bun?

shaid-kid 02-11-08 15:41

Dar poate deja remaparea e facuta...si acum doar ajut motorul sa respire mai bine ;)

eqilibruee 06-11-08 21:40

eu am montat de curand un bmc in carcasa de carbon pe masina mea diesel si nu stiu daca e un filtru bun sau nu?

11KPO 07-11-08 17:29

nu am auzit eu bine sau exista siun filtu care da o sonorizare frumoasa pt diesel?? eu am un CRD v6 3000 cc 220 cp

NT33EXE 13-11-08 12:02

la turbodiesel filtru sport e vrajeala. daca aveti bani de dat pe debitmetre de aer puneti-va din astea.

posesor de TDI.

jasson 13-11-08 12:57

Oricum pe la 100.000 de km, te poti astepta sa ai probleme la debitmeru. Cam cati aveti filtru sport , ma refer la cel in cutia originala, de spuneti ca o sa apara probleme? sau vb doar din auzite...Eu il am de un an si ceva si probleme fix 0.

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning