![]() |
Opel Astra F Cabrio
An fabricatie 1994.Motor 1598 cmc (54 kw).Masina este adusa in tara in iulie, are toate actele pentru inmatriculare pregatite (R.A.R C.I.V).este in perfecta stare de functionare si estetica.Plafonul este cel original (dublu din piele) are ABS, 4 gemuri electrice, cheie cu cip, linie sony, suspensie sport noua, jante aliaj.ca vine iarna are si jante tabla cu cauciucuri de iarna noi.toate consumabilele schimbate recent (distributi, filtre, ulei).Cel care o ia va fi primul propietar in Romania.Doresc sa o schimb cu ceva mai puternic (adik cel putin 110 cai) de prefertat e30, kadett gsi, sau altele.pentru a o cumpara pretul e de 3000 fix.pentru variante depinde de ce imi oferiti discutam impreuna.Merci
|
Re: Opel Astra F Cabrio
ce dotari are?? un schimb cu un bmw 316i din 90 inmatriculat ro te intereseaza??
|
nu pui niste poze ??
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
astea sunt pozele....scuze pentru calitate dar leam facut seara...promit ca vor fi si maine adaugate poze (ziua).multumesc:D
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/91010-mercedes-190-a.html
si dif? sau altceva la schimb? |
10 Attachment(s)
ghfhs
|
salut! schimbi q un cielo? full! din 99? tks
|
Quote:
|
|
masina se inmatriculeaza maine (29.10.2008)....pretul masini va creste (cu aprox 500 euro)....deci up cu ea...(in continuare accept variante (prefereat e30....e34...kadett gsi)multumesc:D
|
masina sa inmatriculat azi 29.10.2008.....:D:D:D..deci ati scapat de o Mare bataie de cap (CREDETI-MA)..pret 3500 sau in continuare variante...MAI PUTERNICE CA A MEA...:D...multumesc!
|
am numere negre:D....haideti cine o vrea?....hai cu variantele...sau cu banii...:D
|
haideti cu banu....k am gasit un super urs si il vreau.....faceti o oferta acum....pretu e negociabil....;;)...hai k e in perfecta stare,e inmatriculata deci nu va mai chinuiti acte tot perfect....:Dastept oferte in bani;;)
propuneti |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning