![]() |
stiti ceva de vreo masina ca asta???
1 Attachment(s)
CUMPAR UN VW MODELUL DIN FOTO.(MASINA SA FIE INSCRISA SI SA FIE IN STARE BUNA DE FUNCTIONARE.
OFER PRET BUN!!! RELATII LA 0744883754 SAU MAIL LA [email protected] |
nu e facuta pe calculator??? :o
|
as
Nu este facuta pe calculator, este VW Caddy. Stiu despre existenta unuia,de prin 85-86 parca, inmatriculat pe F.U. dar intr-o strare jalnica
|
Am mai vazut si eu prin orash 1 sau 2 .... da aratau de park venisera de la bombardamentele din Irak ... oricum nush cat ar costa unu din asta ....dar dak vrei sa cumperi unu ... nu cred k o sa gasesti in stare buna .
|
Re: as
Quote:
|
as
Nu stiu nici un nr de tel, masina am vazut-o Dorna Candreni, arata cat de cat binisor
|
Re: as
Quote:
|
Am vazut una aseara in fata la Liceul Petru Rares .... una portocalie cu bena in spate ...mam uitat la ea si arata bine ...
|
Re: stiti ceva de vreo masina ca asta???
Poze ceva?
|
e fainutza masina, c ai avea de gand sa ii faci la o astfel de masina ?
|
Quote:
|
ai mai gasit masinutza?
|
Quote:
|
am vazut chiar cand era cursa la sv una, avea spatele acoperit, plecasem k se terminase cursa si una venea spre aeroport cand mergeam pe drum....nu prea te ajuta chestia asta :) ..... nici prin targ la sev nu am vazut vreouna 2-3 luni cat am tot umblat pe acolo, nu stiu dak ai noroc
|
Ovidiu este una in Iasi, pe langa mine.....dar e rupta rau de tot...daca te intereseaza si in stare mai njp incerc sa fac rost de nr prop
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning