Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew.html)
-   -   Delta Racing Crew (https://forum.4tuning.ro/575-delta-racing-crew/95165-delta-racing-crew.html)

SEJ 23-10-08 23:47

Delta Racing Crew

Delta Racing Crew

Sub acest nume va rula activitatea noului club auto din tulcea.
Numele clubului este specific zonei pe care o reprezentam.
Se urmareste promovarea clubului si a membrilor acestuia, prin implicarea fiecarui membru in acest domeniu, axat cel putin pe o activitate competitionala: drag,drift,sound,styling.

...urmeaza prezentari membrii/masini...

T-E-N 24-10-08 14:25

Re: Delta Racing Crew

5 Attachment(s)
Deci sa incepem sa ne prezentam membrii ...

Tudor Enache , posesor al unei Toyota Celica motor VVTi 1.8 16 valve 143 CP deocamdata singura modificare consta in inlocuirea suspensiilor originale cu unele sport ( KONI ) si coborarea garzii la sol cu 30 mm . Mai jos niste poze cu masina :

browser 24-10-08 14:34

Bafta cu noul club sa ne vedem cu bine la legale.... te astept la start t-e-n :)))

SEJ 24-10-08 16:47

4 Attachment(s)
Dacia Logan 1.6 16v...

SEJ 24-10-08 16:49

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1824278)
Bafta cu noul club sa ne vedem cu bine la legale.... te astept la start t-e-n :)))

Multumim pentru urari browser... si da, interesanta ar fi cursa intre bmw-ul tau si celica :-)

JipY_BZD 24-10-08 19:38

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1824523)
Dacia Logan 1.6 16v...

niste poze cu sigla dp luneta :)?

succes cu noul club sa avetzi parte de cat mai multe evenimente placute si cat mai multzi pasionati in club :)

numai bine

ps: daca avetzi nevoie de ajutorul meu stiti unde ma gasiti :)

browser 25-10-08 09:46

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1824530)
Multumim pentru urari browser... si da, interesanta ar fi cursa intre bmw-ul tau si celica :-)

Trebuie rezolvata treaba cat mai repede !

webcathos 25-10-08 09:54

OOOO...Bun asha!Succes in activitate.!!!!Felicitari Valy...Care sunt conditiile pentru a adera?

T-E-N 25-10-08 11:25

Quote:

Originally Posted by browser (Post 1824278)

Multumim pentru urari :D si eu te astept frate :D :twisted:

SEJ 25-10-08 15:17

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1825740)
OOOO...Bun asha!Succes in activitate.!!!!Felicitari Valy...Care sunt conditiile pentru a adera?

In primul rand sa fie pasionat de domeniul tuning, sa aibe treaba cu acest fenomen, sa se implice si bineinteles sa fie o persoana respectabila... se subantelege faptul ca tre' sa fie posesor de carnet de conducere si masina...
Multumim pentru felicitari!! :D

SEJ 25-10-08 15:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JipY_BZD (Post 1824878)
niste poze cu sigla dp luneta :)?

Lucrarea ta :-)

Cubanez84 26-10-08 01:20

Daca este cineva interesat sa adere la clubul nostru va asteptam cu drag!Suntem la inceput si incercam sa facem ceva in oraselul nostru.Stim ca va fi greu dar asta este suntem pregatiti sa trecem peste toate!deci va aseptam pt orice informatie vb cu sej sau cu mine.oricine este binevenit nu facem discriminari,nu ne intereseaza sa ai '300' cp,doar sa vrei cu adeverat sa faci parte dintr-o familie de pasionati de tuning si de ce implica acesta!

daffy duck™ 26-10-08 17:36

Felicitari si bafta maxima cu noul club SEJ!!!!!

Street Alliance va saluta!!!!

JipY_BZD 26-10-08 18:25

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1827188)
Daca este cineva interesat sa adere la clubul nostru va asteptam cu drag!Suntem la inceput si incercam sa facem ceva in oraselul nostru.Stim ca va fi greu dar asta este suntem pregatiti sa trecem peste toate!deci va aseptam pt orice informatie vb cu sej sau cu mine.oricine este binevenit nu facem discriminari,nu ne intereseaza sa ai '300' cp,doar sa vrei cu adeverat sa faci parte dintr-o familie de pasionati de tuning si de ce implica acesta!

am vb cu sej si mi-a cerut ceva date despre masina azi. . . daca suntetzi de acord sa ma primiti si pe mn cu masinutza mea :) no problem, daca nu v-a ajut ca si pana acu cu ce pot ... am ceva planuri de viitor pt ea :) https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/86858-oltcit-11rl-tl-01-tod.html

SEJ 26-10-08 18:57

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 1827935)
Felicitari si bafta maxima cu noul club SEJ!!!!!

Street Alliance va saluta!!!!

Multumim !!! sa ne vedem cu bine la evenimente

All times are GMT +2. The time now is 07:15.

- Copyright 2025 4Tuning