Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle | Maskt vs Hori_cutz_tuning Vauxhall (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9514-battle-maskt-vs-hori_cutz_tuning-vauxhall.html)

c i k y 05-11-05 23:55

Battle | Maskt vs Hori_cutz_tuning Vauxhall

Votati masina care va place si argumentati... :roll:

c i k y 05-11-05 23:56

3 Attachment(s)
:arrow:

Skillzu 06-11-05 00:07

horicutz tuning.....imi place mia mult cum este facuta...desi nu i-ar fi stricat putina culoare....iar mask...e super si a ta...dar ...hmm...inclin mai mult spre hori....vezi k jantele alea sunt alb-negru....si e aiurea..la hori macar e toata masina alb-negru... :? ma rog...felicitari voua...sutn super amandoua... :wink:
p.s.:nu ati pus originalul :P

vio[s] 06-11-05 00:29

Am votat cu hori_cutz_tuning pt ca imi place mai mult
Si a lui Maskt e ok
dar amandoi nu au fost atenti la selectie :P

HoricutzWSR 06-11-05 08:06

ms skillz,vio.. :D

lista de modificari ale mashinii mele:

-spoiler fatza
-prag
-jentzi
-vinyl
-stikere
-lowering
-scaun recaro
-folie
-shading
-angel-eyes
-neoane
-neon interior :D

gg Alex...rupe tot aia mika
:D

nice vinyl :(

tng 06-11-05 08:20

Am votat horicutz_tuning pt originalitate si complexitate.

Maskt si a ta arata bine, mai ales paintjob`u si stickeru.Cu carbonu ai dato`n bara (trb sa-l faci nu sa-l iei de pe alta masina ca se stica calitatea .. )

c i k y 06-11-05 10:28

multumesc celor 2 necunoscuti care m-au votat....tng carbonul nu l-am luat de pe nici o masina eu -am facut... :( mi-a zis si dadi ca nu prea e reusit...nu mai are rost sa va spun ce am modificat va las sa observati voi.felicitari hori ti-am zis ca ma vei lua :wink:

MaF|OtU 06-11-05 11:24

maskt
e mai reusita , parerea mea
+jante
+culoare
+spoiler fatza
+capota carbon

a fost o grea alegere

la hori_cutz_tuning nu-mi place ca a inchis iamginea la culoare

andrey2003 06-11-05 12:14

am votat horicutz. Imi place mai mult... nu prea imi place k e cam intunecata....

si a lui maskt e misto, da' imi place mai mult a lu horicutz...

kickass 06-11-05 12:21

am votat hori... nice rims & body kit :wink:

HoricutzWSR 06-11-05 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaF|OtU\"
maskt
e mai reusita , parerea mea
+jante
+culoare
+spoiler fatza
+capota carbon

a fost o grea alegere

la hori_cutz_tuning nu-mi place ca a inchis iamginea la culoare

am inchis imaginea la culoare pt a accentua lumina neoanelor...dar se pare k n`a ieshit nimik

...ms kickass & andrey :wink:

c i k y 06-11-05 12:22

Multumesc celor care m-au votat din nou dar i-as ruga sa argumenteze :roll:
Ms mafiotule :wink:

EvLSant0S 06-11-05 12:33

maskt , pentru culoare jante si faruri ...

ad1 06-11-05 12:51

am votat cu maskt,cu toate ca sunt bine realizate amandoua(si ca tehnica,cat si ca impact vizual).
la hori_cutz_tuning pragul(pe forme rotunjite)/capota/culoarea...se potrivesc,pastreaza linia masinii si da impresia de un intreg unitar.insa se simte ca duce lipsa unui eleron(e prea simpla in spate).si nu prea am inteles de ce ai intunecat-o?!asta ar fi marele minus..asa se face cand vrei sa maschezi vre-un defect..
maskt..cu toate ca pragul are niste muchii, des folosite la modele mai vechi de masini,la fel si modelul jantelor(nu prea merg pt o masina cu forme rotunjite/muchii taioase/forme intrerupte)ai reusit totusi sa intregesti masina,intr-un mod placut.(verdele linisteste si calmeaza ochiul)
bravo voua!

RA_2fast4u 06-11-05 15:28

am votat cu maskt desi partea frontala nu ti-a prea reusit(apropo felicitari horicutz partea forntala e fff frumoasa) dar parca per total e mai reusita a lui maskt......a fost o decizie foarte grea, mai mult asa am dat cu banu pentru ca cele 2 lucrari sunt foarte apropiate :wink: felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning