![]() |
Consola centrala Mondeo
2 Attachment(s)
Salut.....am si eu o rugaminte la voi....cum pot da jos plasticu ala de la consola centrala....pe care is toate ceasu, a\c...casetofonu....ca as vrea sa il scot sa il vopsesc negru (el este argintiu) impreuna cu cel de la schimbator(care este tot argnitiu).....ca am gasit un spray negru care nu se cojeste nu se duce..cik;)...multumesc!
|
Re: Consola centrala Mondeo
Plasticul de la schimbator iese deca tragi foarte in sus de margine,se scoate usor si se monteaza la fel de usor.la plasticul de la consola nu stiu.:D
|
dar ai idee cum se da fata la usa jos....ca am desfacut toate suruburile si ala de unde deschizi portiera...dar tine ceva la cotiera acolo....si am impresia ca mai are un surub....dar nu stiu unde....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu stiu exact cum se ajunge la bec,stiu ca trebuie sa dai volanul jos..am schema a bordului poate te ajuta
|
Quote:
|
lol :))
Nu trebuie sa dai volanul jos. ar fi culmea Insa, pt a schimba acel bec trebuie sa dai jos bordul, iar aceasta operatiune incepe cu demontarea carenajului (cochiliei) de la volan, pentru a avea acces la suruburile de la bord.. si de acolo..cred ca te descurci succes |
Quote:
|
Salut !
1. Din UK, a costat cam 100 de euro fara vopsit. Vopsit - 200 RON - urmeaza sa-l montez (l-am trimis pt a 3a oara la revopsit :D) 2. La ce te referi cand zici consola centrala ? 3. Stopurile au fost noi, luate pe asigurare..deci nu m-a interesat cat costa :) |
Quote:
|
din cate imi aduc eu aminte ar trebui sa fie prinsa prin clipsare. Asadar ar trebui de-clipsata :)
|
Quote:
|
ai reusit s`o dai jos ? ca si eu as vrea sa o vopsesc negru :D ? si la fel ca tine am un bec ars la kilometraj
|
3 Attachment(s)
uite si la mine:D
la inceput consola gri, apoi carbon :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning