![]() |
Joc Interactiv !
1 Attachment(s)
Sä vä explic :
Ex. Mouse-ul meu ! vreau Privelistea de la geamul tau ! si asa mai departe...cred ca ati inteles !... >>>> Reguli <<<< - Dacä nimeni nu pune o poza in 48h , urmatorul jucator are posibilitatea sa puna orice poza vrea , - Nu cereti poze care au mai fost , - Fara poze cu persoane ! Staff-ul ísi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste reguli ! Si cam atát , Enjoy ! |
Re: Joc Interactiv !
1 Attachment(s)
Quote:
Poza cu closetul tau :D :D [ ( Al urmatorului ) ( Nimic personal ) :D ] . Sincer jocul suna bine . :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ete usa :D
Nu ati specificat care intrare si de unde...asa ca am facut poza cu web-ul la usa de la intarea din camera mea :D:D. Urmatorul....sa puna poza cu incaltarile [ o singura pereche nu toate , in caz ca are mai multe ] |
1 Attachment(s)
Vreau sa vad pana unde duce topicul asta:lol:
Urmatorul: Poza cu Aparatul foto!:lol: |
1 Attachment(s)
sar io cu aparatul foto
urmatorul cu :arrow: televizorul din sufragerie ;)) |
1 Attachment(s)
Televizorul din sufragerie,
Vreau poza cu dormitorul tau :lol: [al urmatorului] |
ai de asteptat cu dormitoru :))) tre sa faca lumea curat :D asteptam...
|
Quote:
tu de ce crezi ca am cerut dormitorul ? :D... m-am gandit la ce e la mine in camera :D |
greu face lumea curat in camera:))) io zic sa schimbam
:-? pozaaa cuuuuuuuuu... lustra din camera na :)) daca, camera nu va place |
deci... orice joc trebuie sa aiba niste reguli... nu poti sa schimbi asa poza cand vrei tu... trebuie luate niste decizii... cel care a facut topicul -NONE, te rog pune niste reguli de postare si de schimbarea pozei... gen daca in 24-48-72 de ore nu se pune poza care trebuie..aceasta se schimba si din oficiu urmatorul jucator pune poza cu ce vrea el nu spune la altu' ce sa faca ci pune el...
|
1 Attachment(s)
==>> Idolul meu ! :twisted:
Si as vrea....o poza cu usa ta de la intrare... :2gun: Viva Al Qaeda :2gun: |
1 Attachment(s)
Usa mea de la intrare........................de la urmatoru vreau o poza cu un membru al familie[de preferat frate sau sora].daca nu aveti. Poza cu bucataria lui
|
Quote:
- Dacä nimeni nu pune o poza in 48h , urmatorul jucator are posibilitatea sa puna orice poza vrea , - Nu cereti poze care au mai fost , - Fara poze cu persoane ! Staff-ul ísi rezerva dreptul de a modifica oricand aceste reguli ! |
1 Attachment(s)
Bucatarie noua:lol:
Iar urmatorul....poza cu privelistea de la geamul camerei lui..... |
All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2025 4Tuning