![]() |
Vineri Seara .. Intalnire in FAMILIE !!!!!! Super Tare !
9 Attachment(s)
So ... treaba sta in felul urmator ..
A fost vineri seara .. ne era dor de o intalnire modesta .. cu membrii clubului MR .. si .. na .. zis si facut .. 2-3 telefoane si .. .voila .. Las` pozele sa vorbeasca .. cuvintele chiar nu-si au rostul ! Speram sa va placa .. |
9 Attachment(s)
... part 2
|
9 Attachment(s)
part 3 ...
|
8 Attachment(s)
+ cateva bonusuri :)
Offf .. si credeti-ma , pozele astea .. sunt doar .. 10% din ce-am facut azi .. dar e 8 dimineatza .. si nu mai rezist sa pun si altele .. sper ca v-au placut .. Asta seara s-a demonstrat din nou ... :) MR is a BIG ASS FAMILY ;) |
SALUTARE!!!
VREAU SA IMI CER SCUZE CA NU AM PUTUT SA ANUNT TOTI MEMBRI MR DIN BUCURESTI PT ACEASTA SEDINTA FOTO DEOARECE TOTUL SA INTAMP[LAT IN FUGA SI PE NEPREGATITE........SPER SA INTELEGETI .......IN SCURT TIMP VOM FACE O ALTA SEDINTA FOTO CU TOTI MEMBRI PT PORTOFOLIU CLUBULUI!!!! CU RESPEKT MIKUZU!!! |
:cry: :cry: :( :cry: (doar un BIP......un BIP..)
|
Chiar ca...
One Big Ass Familly... |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
si botezul fotografului :lol: :lol: :lol:
|
Postul meu e oarecum ironic... are legatura cu postul lui ZDN...Vorbeam cu Toba si m-a intrebat doar daca vin la Pescarus... nu mi-a dat nici un detaliu k s-ar face poze sau o chestie de genu...
In fine.. poate cu o alta ocazie... |
unde e prietenu lu Speeder \" SPART\" :D
|
Re:
Quote:
|
imi cer scuze ca am vrut sa fiu prezent ....nu nu stiam,poate alta data.
|
nici eu nu am stiut ce se intampla pt ca eu ieri dimineata am intrat in tara...
|
mda...acum vad si eu pozele....si culme ca eu eram prin oras... de cine a fost nevoie ...a fost..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning