![]() |
Tuning Solenza
3 Attachment(s)
arata super bine, unicat , dupa vopsire cred ca va fi cea mai frumoasa solenza din tara e bestiala
respect pentru posesor |
Oho...mosule !! Asa daaaa !! O singura obiectie... ELERONU , e f. urat si dupa parerea mea nu si are locul pe slz. Dar dak omului ia placut ...F BINE ! Asadar felicitari posesorului !
|
pozele sunt cam vechi...stiu masina..e din cta...masina e vopsita..e toata fakuta....din vara
:roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sorry de OFF TOPIC |
hmm..poate e o greseala...dar exact solenza ca asta umbla pe straziile din bucuresti...identic !!! tot alba....! :roll:
|
shake it, baby
si uite asa, cei care chiar au bun-gust, fac ca si o masina care nu bate recordurile de frumusete, sa arate uimitor de bine. daca baga cva si sub capota, e de laudat.
oricum, felicitari posesorului!!! |
Misto kit-ul exterior, o vopsea totala mishto si ar fi chiar supeeer misto pt o solenza, care nu e o masina prea urata
|
oare are lucrat si motoru' ,tare as vrea sa aflu, oricum sistemu' ala de evacuare ar sta perfect pe un motor valabil. oare cum suna?
|
Sa o vedem la final cum o sa iasa
|
1 Attachment(s)
este vopsita. uitati aici :arrow:
|
1 Attachment(s)
scuze ca le pun pozele pe posturi diferite da nu stiu sa le pun altcumva
|
1 Attachment(s)
si ultima poza :arrow:
|
Frumoasa foc, mai ales din cauza culoarii asteia... turbate :)
PS: axxro - dupa ce-ai uploadat o poza, optiunea de upload este inca valabila, sub mesaj. |
super smechera. [ark ii trebuia macar o masca fara emblema :roll:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:56. |
- Copyright 2025 4Tuning