![]() |
Necesita permis pt atv de 110 cc?
Salutare tuturor, sunt nou pe aici, as avea si eu cateva intrebari la care as vrea sa-mi raspunda cineva care se pricepe nu care da cu presupusul, posed un atv de 110 cc(gresit spus posed ca nu posed eu ci parintii mei :)) ] am aproape 16 ani, dar nu-i nimik ca mai astept pana fac 16 si vreau sa ma lamureasca cineva urmatoarele lucruri:
1. Imi trebuie pemis categoria B pt 110cc, B1, sau numai legislatia rutiera? 2. Exista legislatie speciala pentru ATV? Mai exact ce acte necesita pt a conduke un atv chinezesc de 110 cc? Multumesc anticipat pt raspuns. |
Re: Necesita permis pt atv de 110 cc?
Legislaţia rutieră e de ajuns doar pentru scootere. Pentru ce depăşeşte 49 cmc pe 2 roţi, trebuie A1/A. Pentru ATVul în cauză cred că ai nevoie de permis categoria B.
Quote:
|
Mda, atunci fac acte de 49 :D Dar nu inteleg ce legatura au kilogramele :weirdface? Adik pe chinez de 110 nu e voie ca nu are 400 de kg iar pe un linhai de 700 sau de cat o fi cu motor mare e voie, aiurea complet aiurea, sa zikem ca as baga prin absurd un motor de 700 si cativa saci de ciment :)) merge cu B1 condus? Momentan actele nu sunt facute, dar krd ca le fac pe 49 ca am auzit ca merge.
|
dar un atv nu are peste 400 kg .. cu a1 nu se poate conduce ??? sau cu legislatia ?
|
ATV-urile se conduc cu permis categoria "B". Peste 400 kg nu cred că sunt multe. Suzuki KingQuad LT-A750, de exemplu, are 295 kg. Linhai 300 Anniversary are 300 kg.
|
MOTOR PANA IN 125 CMC SI PUTERE 11 KW!!!!!SI GREUTATEA E NECESARA PT STABILITATE DAR NU CRED K LA INMATRICULARE TIL PUN AIA PE CANTAR :) SI ARE 4 ROTI NU 2 CA SA SE CONDUCA CU A1...DECI TREBUIE B1
|
Il sustin pe alex... B1 asigurat... deci nu risca.. mai bine il inmatriculezi pe 49 cc adik la primarie..bafta
|
pt orice atv ce depaseste 49cc trebuie B1 sau B
cu b1 poti conduce cam orice atv , nu are rost sa-ti ei 110cc |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning