![]() |
Model de Stiker.....
4 Attachment(s)
baieti am vorbit cu baiatucare le face....
el a facut mai multe modele urmand ca noi sa ne alegem din ele. atasez mai jos modele urmand ca voie da le judecati |
Re: Model de Stiker.....
Nu prea inteleg ce anume vrei tu sa faci ?!
Exista deja un sticker oficial, precum si o sigla oficiala a forumului Skoda-Club.ro. |
idem ce a zis bebeko.
iar modelul prezentat mie personal nu imi place deloc. |
baieti nu ati inteles....
ideea este urmatoarea am cumparat stiker al skoda-club.ro insa am constatat ca este mult prea mare si nu am unde sa il pun, prin urmare sa nu fiu fara obraz (sa ma exprim mai academic) si sa aleg o alta optiune. Ei bine aceasta optiune am zis sa v-o arat si voua sa va dati cu parerea si celor de pe skoda-club.ro insa nu imi permit sa fac acest lucru mai cu seama sa schimb sigla clubului asa cum a zis bebeko. am zis ca ar fi frumos daca tot fac parte din acest club sa nu merg fara stiker si cum stikerul este prea mare am ales varianta asta. acu sper ca nu s-a suparat nimeni. iar daca nu va place modelul asta veniti si voi cu alte variante. asta daca nu va place cel actual. |
Ok, dar tot nu am inteles.
Daca vrei alta varianta la sticker-ul cu Skoda-Club, de ce nu pui intrebarea pe forumul Skoda-Club.ro ? De ce pe 4tuning.ro ? Exista 2 modele de sticker : cu emblema ( interior/exterior ) si cu text ( interior/exterior ). |
ok baieti mii de scuze nu am stiut de existenta celui de-al doilea model, greseala mea:">. Propun inchiderea acestui topic.
|
Daca tot zici sa intarim relatiile cu celalalt forum atunci fie folosim (si) emblema lor fi nimic. Daca zici ca e prea mare ai putea insa sa incerci sa reduci imaginea. La scala mai mica deci.
Personal nu agreez sigle cu model de masina, de ce mi-as pune eu sigla cu o Octavia cand am Fabia? E total aiurea. Stiu ca la noi se vand MULT MULT mai multe modele O defact F insa acest lucru nu schimba situatia. Pe moment oricum raman la stikerul 4T si la primavara il voi inlocui deoarece are deja cam 2 ani si incepe sa se dezlipeasca binisor. |
OK, in primul rand nu este Skoda Octavia, ci Skoda Tudor, un coupe, un concept car.
Tocmai pentru a fi o masina neutra :D |
4tuning din punctul meu de vedere acopera strict domeniul tuning. Pe cand skoda-club.ro ne reuneste ca fani ai acestei marci indiferent de model , motorizare sau modificari aduse masinii , fani care impartasim pe langa masini si alte pasiuni comune sau mai putin comune.
Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning