![]() |
Cum dau jos scrisul scrisul OCTAVIA 1.9 TDI
Stie cineva cum sa dau pe pe spate scrisul OCTAVIA 1.9 TDI si FARA sa se vada nimic pe urma (adica fara sa lase urme treaba asta)?
Am vazut pe cateva masini dar doar in mers din pacate... |
Re: Cum dau jos scrisul scrisul OCTAVIA 1.9 TDI
cu ata dentara, dupa care trebuie sa cureti lipiciul ala (se curata la spalatorie singur)
|
decat sa te chinui...ia un feon...daca ai de unde feon industrial si cad singure cu lipici cu tot...dupa ce le incalzesti 2-3 minute
cea mai simpla solutie! (e probata de mine) |
Cineva mi-a recomandat sa o dau jos cu benzina de acolo... Deci cum e mai bine? :)
|
si eu mi-am dat sigla GOLF dupa spate..dar a fost super usor....
am folosit un cutit /cutter cu care am dezlipit usurel fiecare litera... apoi au ramas urme de la lipici.. care le-am scos cu 1. solutie de curatat parbriz .. dar cred ca merge si aia de geamuri..... pentru a umezi 2. foehn ( feon ) pt a incalzi 3. unghiile lu nevasta-mea :D |
Am inteles, o sa incerc azi =, sa vedem cum decurge treaba. Va multumesc celor care m-ati ajutat :)
O Duminica placuta! |
ai mare grija cu cutitul sa nu zgarii masina! .. la mine s-a zgariat un pic dar a iesit la prima spalare... a fost asa .. de suprafata!
acum daca te uiti la masina e luna.. nici nu zici ca a avut sigla! si nu are deloc zgarieturi |
daca vrei sa nu se zgarie sau sa ai alte neplaceri...fa cum ti-am zis mai sus!
ai grija sa nu te arzi, ca se incing literele! ;) |
eddy.... am incercat si eu cum ai zis tu si sa moara ma-sa feonului ca am stat o juma de ora si nu s-a dezlipit nici o litera! .. a trebuit sa folosesc cutitul !
decat urmele de la lipici le-am scos cu feon |
Quote:
imi pare rau ca te-ai chinuit...:cry: e bine de stiut data viitoare! |
Eu am fost la SkodaTuning si le-au scos cand am pus si eleroanele.. Au un feon si un os de nu stiu ce animal care nu zgarie vopseaua si nu a ramas nici o urma (masina avea 3zile cand le-am dat jos)
|
pai aveau turbofeon .. sau ceva de genu !
|
andrey2003 cat a costat operatia? :)
|
Am fost la baietii de la skodatuning.ro - tot respectul pt ei! Sincer ii recomand cu caldura!
|
eu am scos cu ata si n-am platit nimic :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning