![]() |
Photoshop CS4
http://www.photoshopsupport.com/phot...ree-trial.html
L-a incercat careva ? :-) Daca da, ce are in plus ? |
Re: Photoshop CS4
Hehe. Nu stiam ca a aparut :) Am inteles ca poti sa faci HDR foarte usor. Are un plugin implementat.
|
da cea mai tare chestie e ca poti sa plimbi o poza din program in program , aceasta ramanand editabila indiferent cu ce program o deschizi . ( bineinteles din pachetul adobe studio ) ;)
|
se gaseste numa demo ?
|
momentan nu a aparut versiunea full !
|
aha....ms ....:)
|
am eu versiunea full insa.. problema este cu instalatu.. nush ce mama naibii are :))
|
Eu l'am instalat full .. n'am apucat sa ma joc cu el calumea.. dar are multe chestii interesante.
|
Quote:
|
Nu am intrat pana acum in CS4 dar dupa nume pare mai tare ca CS3-ul :lol:
|
deci pana la urma...pe unde il pot gasi ?:)....pe ce site de torrente ?:)
|
mai stie cineva de Ps ? ...de unde se poate downloada , daca este versiunea full ?
|
eu am pachetul Crative Suite Cs4 .. si ... e criminal :X:X
|
e atat de amuzant topicul asta
majoritatea, inclusiv subsemnatul, evident, inca isi prind urechile si in Photoshop 5 si folosesc CS4, care e undeva pe la 3000 de euro pentru o statie de lucru, ca sa monteze oltcit-uri in peisaje alpine :D |
Quote:
Si ca sa nu fiu offtopic.. am avut cs4 da' asa cum l'am luat asa a si disparut.. pentru ca are multe chestii care nu'mi folosesc (lucrul cu elemente 3d,si altele..+ un facelift care nu face altceva decat sa manance mai multe resurse). Personal prefer cs3,e stabil si pentru ce fac eu imi e de ajuns. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning