Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Toyota - Lexus (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus.html)
-   -   TOYOTA Celica T23 (https://forum.4tuning.ro/114-masina-mea-toyota-lexus/94533-toyota-celica-t23.html)

Dimitris 18-10-08 13:43

TOYOTA Celica T23

4 Attachment(s)
Desi o am de cativa ani, abia acum m-am gandit ca e timpul pentru o descriere.

Clasicul motor de 1.8 143 de cai. Fara modificari la motor.

Tuningul exterior a fost mai important pentru moment. Totul s-a facut intr-o perioada mai lunga de timp, neavand finante si timp pentru un tuning capital.

Ca planuri de viitor sunt 2 optiuni: pusa la vanzare masina si cumparat un nissan 350z, sau :
evacuarea Invidia
stopuri euro red TYC
intake Injen
suspensie Tanabe
interior custom

si in cazul in care as castiga la loto, un wide-bodykit APR + o vopsea rosie cu perla portocalie...

Sper sa va placa...

dolb 18-10-08 13:48

Re: Toy Celica T23

superba...speachless

Eugen_TL 18-10-08 13:59

arata bine .... frumoasa

ps: mi se pare mie sau bara fata e prinsa aiurea?

Dimitris 18-10-08 14:15

da, s-a rupt prinderea pentru ca am luat o bordura... asta e, cand folosesti masina zi de zi se mai intampla si lucruri de genu. daca te uiti atent aveam si o zgarietura pe aripa spate stanga dar s-a rezolvat si aia.

Eugen_TL 18-10-08 14:23

Da asa e ai dreptate.. nu poti improviza ceva sa fixezi aripa cum trebuie?

Dimitris 18-10-08 14:28

am rezolvat problema intre timp. pozele sunt facute acum o luna.

dolb 18-10-08 16:33

de curiozitate .. cati bani ai bagat in ea?

quick_5hifter 22-10-08 22:06

Re: Toyota Celica T23

Felicitari pentru masina! Arata bine si e curata, fara prostii inutile in plus.
Cred ca e cel mai potrivit kit pentru ea, lasand la o parte wide-body-ul.
Jantele parca nu sunt cea mai fericita alegere, insa macar nu sunt multi-spitate cum aleg multi, mai nou...
Bara spate insa am vazut-o chiar si pe Tico :-P
Multa bafta in continuare si mai ales fonduri ca sa-ti faci de cap!

Dimitris 23-10-08 12:11

da, si eu am vazut bara spate pe un tico. Initial nu mi-a placut dar cand am vazut masina gata arata bine. :P

Jantele le-am cumparat pentru ca erau foarte apropiate de model initial avut. 5 spite, subtiri, etc. As fi vrut insa sa fie complet silver, dar le-am gasit asa, mirror black si le-am luat.

Acum pasul urmator o sa fie suspensia. dar probabil la primavara sa pot trece iarna cu masina asa.

Puya 19-12-08 23:19

felicitari arata foarte bine,in ce cartier stai in buc ca nu ti-am vazut-o pana acum desi si eu ca si tine sunt nevoit sa umblu cu ea "zi de zi"?
inca o intrebare dak nu te superi ,ce varsta ai si te intreb asta pt ca sincer ai gusturi foarte apropiate de mine,incepand de la jenti,body-kit,usi si atat sa nu fie prea "impopotoanata" si terminand cu a o vinde cand va fi timpul pt a achizitiona acel 350Z pe care si eu mi l-as dori ca urmatoarea mea masina:)

a trebuit sa vopsesti toata masina dupa ce ai facut body-ul? la ce firma l-ai facut?te intreb pt ca ii cunosc pe majoritatea baietilor ce se ocupa cu fibra.

papa ulei? a mea dak "rulez adanc" de la 5 mii in sus de turatii cam papa ulei si s-a innegrit si evacuarea.

cat te-a costat body-ul cu tot cu manopera si vopsit,te intreb pt ca mie aia de la augsburg doar pt vopsit praguri mi-au luat 11mil:(
http://www.imageno.com/thumbs/20081219/0kgzwsewm8on.jpg

salutare

Dimitris 20-12-08 13:39

Multumesc pt aprecieri.

Stau in zona kogalniceanu. Nu m-ai vazut cu ea pentru ca spre deosebire de anul trecut, anul acesta am mers 95% cu motocicleta prin oras .

Legat de bodykit, nu sunt foarte foarte multumit. As vrea sa imi schimb bara fata cu una originala sau macar una turnata mai bine (am niste mici lufturi la capota si ma deranjeaza, chiar daca se vad doar daca te uiti atent) . Daca stii pe cineva care ar putea sa ma ajute cu chestia asta ti-as ramane recunoscator.

Legat de motor. Am schimbat motorul din acelasi motiv. Exista si un service bulletin pe siteul toyota din anglia in care era recunoscut faptul ca acest model de celica (00-02 Gt 143 cp) au niste probleme cand vine vb de papat ulei. Din fericire acum nu prea am vazut sa fie probleme.

In legatura cu vopsitul. Am platit vreo 300 de euro acum un an si ceva vopsitul. Iar dupa am mai vopsit ocazional pe casco (mici zgarieturi).

Daca te intereseaza usi lambo da-mi de veste, eu imi vand kitul cu 500 de euro.

Salutare

Puya 20-12-08 14:01

salut.eu stau in zona rahova.cunosc 2 firme care se ocupa de asa ceva si care chiar fac treaba buna.cea mai buna ar fi cea de la arad,fostul kidtuning,care se ocupa cu fibra de foarte mult timp si omu chiar are imaginatie,iar in bucuresti il cunosc pe blondu care ti l-ar putea face frumos,dak te intereseaza iti dau nr lui de tel pe prv si un baiat razvan care are atelierul la piata muncii care si el lucreaza cu rabdare.sa nu te duci la tnt sau la cei de la constanta ca sunt varza.
in legatura cu kitul si eu sunt in mari dubii dak sa mi-l fac complet,nu prea se merita in bucuresti,nu vreau sa plang langa masina dupaia,sau dak am casco sa stau cu masina mai mult in service,si toata lumea stie cum sunt service-urile din bucuresti......de ***!
eu deocamdata mi-am facut doar pragurile pt ca cele stock sunt foarte foarte urate..strica forma masinii insa m-as orienta spre un alt body-kit putin ami simplu si anume:
http://www.imageno.com/thumbs/20081220/rem2jj4yklt9.jpg
http://www.imageno.com/thumbs/20081220/aezvpi45o25o.jpg
http://www.imageno.com/thumbs/20081220/88r8h3a6e9qt.jpg

Ai schimbat motorul la masina doar pt faptul ca iti papa ulei?pe mine unu nu m-ar deranja ca la 3 luni sa mai completez un litru de ulei asta in conditiile in care am mers forja,si ungerea s-ar face oki,ma gandesc insa sa nu afecteze altceva acest consum mare de ulei,si ma gandeam ca nici nu ar mai trebui schimbat uleiul ,la 10 mii de exemplu dak se completeaza mereu la 3-4 luni cu 1 litru nou,nu?"intreb si eu"

de ce vrei sa vinzi kitul de lambo,ce te dereanjeaza?eu vreau sa-mi iau am gasit in bucuresti la un baiat care aduce piese,la 18 mil noi si dedicate celica.

salut si ms pt raspuns

Dimitris 21-12-08 14:00

Vreau in principiu sa imi schimb bara fata tot cu una de veilside. Doar ca sa fie facuta mai bine.
Imi vand kitul lambo pentru ca e mai mult de show si nu de zi cu zi. Si kitul pe care il am eu tot dedicat celica este, nu este unul universal.
Ulei tot trebuie schimbat parerea mea, si nu la 10000 ci la 7000-8000 daca mergi forja cu ea. E bine sa iti iei si un filtru de ulei mai mare (trdul stiu ca face si poti sa cumperi de pe ebay).

De unde ti-ai cumparat pragurile?

Puya 21-12-08 14:20

mi le-a facut baiatul de care iti ziceam ca se pricepe,razvan

T-E-N 05-01-09 20:04

sa-mi lasi si mie nr tau de tel pe prv m-ar interesa lsdurile ms .

All times are GMT +2. The time now is 16:27.

- Copyright 2026 4Tuning