![]() |
Lansare noul S40!
Fratilor,am primit o invitatie de la un amic la lansarea noului S40 la Sala Palatului ieri seara(15.04,pe la 8).O frumusete de masina!IAr de domnisoare nu mai zic,una si una!!Am facut niste poze si filmulete cu telefonul,cum fac rost de un cablu pt download le postez.Intre timp,incerc sa pun niste poze mai \"oficiale\".
|
Dar de ce nu merge sa atasez nimic?ADMIN,PLS HELP!Cand ii dau Add Atachment,revine la continutul mesajului fara sa ataseze nimic.Pozele sunt mici de 10K.
|
exact asta patesc si eu.. cedeam ca e de la mine da vad ca la niciunu nu merge dc? :roll:
|
Or fi ramas fara spatiu si nu ne mai lasa sa bagam poze.Chiar nici un ADMIN nu ma poate ajuta????Please!
|
3 Attachment(s)
Iata si niste poze:
|
frumoasa noua bijuterie, despre siguranta nici nu mai trebuie sa zic, ca este cea mai renumita la capitolul asta.
au zis ceva la sala palatului de motorizarea diesel, nu de alta dar eram curios. |
E super masina , I love Volvo apropo :) ;
Consola centrala kicks ass ! Dar totusi parca din spate seamana umpic cu noul Audi A4 ; iar din fata cu BMW s3... Numai mie mi se pare sau mai sunteti ? |
Seamana mult cu S60,s-a vrut o continuare pe linia initiata de S60.Motorizarea diesel este doar una deocamdata, 2,0L 136cp,bunicica,zic eu,suta in 9,4,vit max 207.Un dezavantaj la masina asta e ca locurile din spate sunt mai mici la genunchi decat la vechiul S40.In schimb are un sistem, IDIS se numeste,care evita distragerea atentiei soferului in situatii critice cum ar fi depasirile sau franarile prin intarzierea semnalelor de la telefonul mobil integrat sau a altor informatii periferice.Super tare sistemul,e preluat de la aviatia militara. :eyebrow:
|
Weekendul asta voi participa la un event organizat de Volvo cu okazia lansarii S40 in Romania. El va avea loc la Poiana Bv, si va include muuulte test-drive cu toate motorizarile...Promit sa revin cu poze si cu multe amanunte cat de devreme pot!!!! :wink:
|
nu mi se pare reusita masinam la design!!!
...am auzit ca de cand sunt patronati de Ford, au cam aceeasi platforma cu Ford-urile si ca s-a cam dus faza cum ca ar fi cele mai sigure masini. |
3 Attachment(s)
Dupa cum am promis revin cu poze, mai intai cele de la lansarea oficiala din Bucuresti...
|
3 Attachment(s)
Acum poze la sesiunea de test-drive din Poiana Brasov(de fapt de cand am plecat din Buc de la Volvo vineri si pana ne-am intors numai in test-drive am tinut-o :P :) ). Am pus si poze cu alte modele Volvo( am testat S40, s60, S80, XC70, XC90, V50-breakul la S40, cu motorizari de 2,0D 136cp, 2,4D 165, 2,4 benzina 170cp, 2,5t 220cp, 2,5T 250cp).
|
3 Attachment(s)
alte poze...
|
3 Attachment(s)
ultimele poze...
|
2 Attachment(s)
In incheiere, vreau sa va spun ca au facut o treaba super-buna cu S40 asta, masina compacta, sportiva, stabila cum n-am mai vazut la nici o masina, de siguranta nu mai zic, iar noul T5...vb cuiva de la test-drive...e deranj masinuta asta...mai ales ca are 220cp la mai putin de 1300kg, cuplul maxim de 320 disponibil intre 1500-4500rpm(!!!), suta in 6,7...,de siguranta nu mai vorbesc, doar e Volvo... :wink:
SPER SA NU MA BANUIASCA NIMENI DE RECLAMA, AM TRAIT NISTE SENZATII SUPER TARI TESTAND ACESTE MASINI SI AM VRUT SA IMPARTASESC MACAR O PARTICICA DIN ELE PRIN POZE... PS:am uita de bordul lui T5.....: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning