Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirocco mk 1 '77 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/94488-scirocco-mk-1-77-a.html)

V.Roberto 17-10-08 19:48

Scirocco mk 1 '77

5 Attachment(s)
De mult am vrut sa imi iau o masina care sa fie un pic mai interesanta decat celelalte modele de "rand',si am gasit aceasta masina la un prieten care o combina se de la cineva etc...,in final a ajuns la mine si sapt asta mam apucat de ea, incet incet o voi restaura,exterior nu va fi modificata deloc numai un set de jante va primi si o culoare mai deschisa,interiorul va fi refacut complet si va primi un sistem audio cat de cat performant,motorul este 1.6 cu carburator de si in talon scrie GTI(de ce ma poate lamuri cineva)are 81 Kw ,motorul suna destul de bine poate o voi segmenta ca sa mai mearga un pic,eu oricum nu o sa fac multi km cu ea ,de oras am alta ,asta va fi de Duminica:Dcateva poze cu inceputul lucrarii deocamdata am demontat totul despre ea sa vad ce trebuie reparat,caroseria va fi intarita si slefuita toata sa scap de rugina

WOLFI3 17-10-08 23:29

Re: Scirocco mk 1 '77

Robi spor la lucru....sincer imi place fff mult modelu...are un look de raliu;))) Cred ca cu jantele va deveni si mai fioros pe langa faptul ca are o tinuta fioroasa!!

Verdele acela deschis ....din poza pe care mi-ai trimis-o....cred ca ar fi numai buna si pt. tine!!!

Oricum ii super masinutza....acuma mai ai nevoie doar de rabdare si de lucrat ore luuuungi...SPOR LA LUCRU...si daca ai nevoie de ajutor....contacteazama;)) Mi se pare un proiect Klumea!!!

CU RESPECT WOLFI3

madutz2006 18-10-08 00:46

Quote:

Originally Posted by WOLFI3 (Post 1813870)
Robi spor la lucru....sincer imi place fff mult modelu...are un look de raliu;))) Cred ca cu jantele va deveni si mai fioros pe langa faptul ca are o tinuta fioroasa!!

Verdele acela deschis ....din poza pe care mi-ai trimis-o....cred ca ar fi numai buna si pt. tine!!!

Oricum ii super masinutza....acuma mai ai nevoie doar de rabdare si de lucrat ore luuuungi...SPOR LA LUCRU...si daca ai nevoie de ajutor....contacteazama;)) Mi se pare un proiect Klumea!!!

CU RESPECT WOLFI3

bafta la proiect.... ;)

dubmaniacks 19-10-08 11:16

Baga mare , daca te pot ajuta cu ceva. Cu ceea mai mare placere . Sal.

V.Roberto 19-10-08 15:55

acest proiect inca nu stiu cand va fi finalizata ,pasiune si rabdare este restu cam lipsesc,deocamdata caut doua aripi ca originalele sunt mancate si nu le mai pot salva inca nu le am dat jos ca astept poate gasesc noi ,daca nu ii indrept liniile si fac matrita dupa ele si vor fi facute din fibra,deci daca ma poate ajuta cineva cu doua aripi .......modelu 78 cu semnalizarile iesite pe aripa(in talon e '77)

FreedomFighter 21-10-08 23:24

spor la treaba frate;)daca ai nevoie de piese... restu stii;) bafta ;)

riso_ak 25-10-08 10:05

motorul din certificat (daca e cel de 82kw) este un cod EG de GTi care trebuia sa aibe injectie, care a fost demontata in favoarea unui carburator (ceea ce nu e neaparat un dezavantaj, depinde de carb).
bafta cu poiectul....vei avea nevoie de rabdare...

V.Roberto 25-10-08 10:34

Msi pt info ,am inceput sa repar caroseria ,din pacate nu prea gasesc piese deci vor fi confectionate manual ,cand termin cu tablaria ma voi apuca si de mecanica sa fie facuta inainte de vopsit

scirocco 27-10-08 12:30

salut, noa in fine la tine o ajuns FRR-u ? fosta mashina a lui Dan... vroiam eu sa o cumpar intr-o vreme dar am luat alta... cat ai dat pe ea apropos ?
intra si tu pe situl cu numele masinii tale .RO acolo o sa gasesti ajutor... (n-am voie sa-l spun aici... :|)

V.Roberto 28-10-08 22:06

msi ,nu prea conteaza cat am dat pe ea ,si sincer atat de putin incat nici nu vreu sa zic,astazi am dat jos aripile de si mi a fost groaza sa le dau jos ca mia fost frica ca gasesc ceva cratere imense,dar ma bucur ca nu am avut surprize neplacute ci chiar din contra cred ca pot salva aripile originale, ca oricum nu ma putut rezolva nimeni cu altele....deci proiectul incet incet inainteaza,astazi am vorbit si cu tapiteru sa refacem scaunele si bordu ,plafonu usile le fac eu ,fetele de usi sunt bune dar fac altele noi,am un amplif de 5 canale pt muzica ,etc....

DanS22 29-10-08 10:27

Salut si bafta , sper sa iasa ceva frumos, masina aia fost pur si simplu maltratata.Are un punct ff forte..este GTI din fabrica 110cp poti omologa usor un 1800cmc 16 v ..cu asa ceva ia r sta bine.Cand aveam eu masina avea un carburator de ford foarte puturos, a avut pe ea saraca si carburator de dacie...in fine...la capitolul rugina ,ultima oara am vazut o in vara , statea foarte prost.masina prin 1999 - 2000 parca a fost lovita in fatza.fetele de usi si fatza au fost luate de pe un scirocco adus din arad.culoarea este frumoasa, pacat ca vrei sa o schimbi.BAFTA!!:D

DanS22 30-10-08 11:25

Are 1588cmc tip motor EG 81kw,si 110cp.I sa schimbat chiuloasa doar si i sa pus un carburator.Este primul Gti de la Vw un motor cu istorie si performante de invidiat chiar si dupa 35 de ani!

V.Roberto 30-10-08 20:12

Mai am inca si sapt viitoare de lucru pe caroserie si dupa aia incep sa refac partea mecanica,bucsi,planetare si numai dupa ce vad ca totul functioneaza cum trebe numai atunci o desfac si o vopsesc,o sa ma duc sa ma interesez si de vopsele ...........

charlieptm 04-11-08 14:48

super masina....dar ai ceva de munca la ea asa ca spor la treaba si sa ne tii la curent

V.Roberto 05-11-08 21:39

6 Attachment(s)
Astazi am desfacut scaunele,un prieten bun ma ajuta sa le repar si sa inlocuim materialu ala urat di mijloc,am gasit si un volan mai asemanator cu originalul,si ala va fi inbracat in piele,si am ridicat masina sa vad ce mai e de reparat...........

All times are GMT +2. The time now is 01:51.

- Copyright 2026 4Tuning