![]() |
Machete in lucru - P.I.M.P boy
4 Attachment(s)
prima mea masina .....pe care o modelez ..astept pareri sugestiii si cate un sfat ceva :D
masina fiind de la Kentoys avea deja tunint pe ea :D poza dinainte modificarilor nu le mai am dar am gasit pe net aceeasi masina numai ca rosie :( daca are cineva rx8-ul asta galben sa ma ajute cu cateva poze "stock" planuri de viitor - bloc de lumini (fibra optica ) interior exterior .. - culoarea - rosu - interior textil.... - jante - daca gasesc :D - angel eyes - |
Re: Machete in lucru - P.I.M.P boy
bravo
ai imaginatie cred ca o sa iasa ceva cool bafta!! |
Am io una galbena stock,ii fac poze mai incolo si le pun aici ;)
|
banuiesc ca ai lucrat cu poxilina
cel mai bine pentru finisat ar fi sa dai cu chit auto bafta |
poate imi spui si mie ce fibre optice folosesti, ca ceea ce am eu nu lumineaza toate la fel asa ca am renuntat la idee!
spor la treaba in continuare ;) |
eddycdk poi folosesc doar "plasticul,conductorul" de lumina cum vrei sa-i spui nu stiu nici eu exact ......''fire" e cel mai corect asa si pun 3 leduri de culori diferite intr-o cutiuta alimentat de o 2 baterii ...iar din fiecare canal al ledului ies cu fibra optica care o duc unde vreau eu (faruri.stopuri.bord.neon.)
|
4 Attachment(s)
salut ...am mai pus cva update-uri ...:D eddycdk vreau si eu te rog id tau sa te mai intreb una alta merci
|
foarte frumos a iesit , ai folosit fibra optica ?? daca da de unde ai luat-o si cum ai de gand sa faci angel eyes-urile?:)
|
Quote:
|
Lucrezi frumos, dar am o intrebare: capota la motor nu e prea inalta fata de linia parbrizului? Asta reduce serios vizibilitatea pentru sofer, mi se pare putin ciudat.
|
intradevar .....am vazut si eu ca este putin inalta :D ....cred ca voi mai lua din ea .....
|
Quote:
am si eu de ceva tp o idee despre cum s-ar face |
Quote:
|
Quote:
si cand ma add...sa si intri pe mine, cahiar daca sunt off |
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning