![]() |
este sau nu o problema?raspundeti urgent va rog
va salut , sunt in cauza sa cumpar un golf 3 an fabricatie 94 la un pret foarte bun ........toate bune si frumoase cu masina , a venit pe rotile ei din germania , a avut numere de tranzit 5 zile care au expirat , asigurare , actele toate in regula ..........acum intrebarea mea : baiatul care a adus masina are facut contract de vanzare cumparare cu PENULTIMUL PROPRIETAR inscris in brief ....deci atentie NU ULTIMUL -acesta este o alta persoana - ci PENULTIMUL ........acum stau si ma intreb daca este corect si daca nu o sa intampin probleme la inmatriculare din cauza asta......pe un site am citit ca in germania nu este obligatoriu ca un autoturism sa fie vandut de ultima persoana trecuta in brief , caz in care totul ar fi in regula .....sa ma bag sau sa nu ma bag?:shock:
|
Re: este sau nu o problema?raspundeti urgent va rog
pai simplu: cel care ti-a adus-o a dat mai putin decat scrie in contract pe ea, asa ca a facut singur un contract de vanzare-cumparare intre el si persoana din brief. De ce a ales penultima persoana, n-am reusit sa inteleg. In mod normal vei avea probleme la inmatriculare, o sa iti explic prin PM ce-ai de facut sa rezolvi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai actele masinii...complete...masina nu e declarata ca furata..*****ie si tu un contract de vanzare cumparare pe numele ultimului proprietar din germania si gata.Chiar crezi ca verifica cineva? Cei de la RAR nu au timp nici macar sa invete ce inseamna euro 1,2,3 dar sa se intereseze in germania de fiecare contract si fiecare masina...
|
All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2025 4Tuning