![]() |
O parere despre un subwoofer
De cateva zile ma tot uit pe net dupa o statie si un subwoofer pentru masina .
Masina este un VW Golf 4 in 2 usi . Momentan am pe ea un Pioneer DEH 2000MPB , in usi si pe polita din spate de la luneta niste boxe JBL ; in fata rotunde de 16,5 si pe spate ovale . Toate 4 sunt JBL GTO nu mai indicativele exacte . Intrebarea mea este daca se merita sa cumpar un pachet Magnat Street Racer Pack cu : Subwoofer Street Racer 3000 xxl Subwoofer auto cu difuzor de 30 cm * Putere RMS: 300 Wati * Impedanta : 4 Ohmi * Raspuns in frecventa: 19 -200 Hz * SPL: 95 dB * Lungimea tubului : 73 cm Amplificator Ultra 2000: * Amplificator pe doua canale * Raspuns in frecventa 5 - 50.000 Hz * Impedanta: 2-8 ohmi * SPL 100 dB * Bass boost variabil intre 0 si 12 dB * Putere maxima in 4 ohmi: 2x 140 watt /1x400watt * Putere RMS in 4 ohmi:2x45watt, 1 x 130 watt * Putere maxima in 2 ohmi: 2 x 250 watt * Putere RMS in 2 ohmi: 2 x 65 watt * Lungime: 221 mm * Latime: 253 mm * Inaltime: 48 mm Vreau sa stiu daca are cineva sau a auzit asa ceva ... Cum se aude ... Sau ce credeti voi ... sa merg tot pe JBL ? Deocamdata sunt foarte multumit de cele 4 JBLuri ... Sau sa cumpar un Bass Pack JBL ? Astept niste sfaturi ... Multumesc ! |
Re: O parere despre un subwoofer
Quote:
|
cum adica ? alta incinta pt sub ? sau sa folosesc insonorizant ?
|
Quote:
|
Daca vrei un pachet ieftin..incearca un Crunch Bass Pack , Titan bass pack (daca vrei sa mergi pe sealed) , sau un mtx road thunder in cel mai fericit caz daca il prinzi pe undeva cu amp x702...cam asta ar fi relativ ok la bani putini.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning