Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Durex vs Love PLUS vs Altele (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/94016-durex-vs-love-vs-altele.html)

Sindrom 13-10-08 11:08

Durex vs Love PLUS vs Altele

Ce preferati? De ce?

Daca nu sunt dintre cele specificate mai sus, sa dati si numele.

AAAAK 13-10-08 13:50

Re: Durex vs Love PLUS vs Altele

Na topic :)) ;cel mai preferabil este fara

22VIN 13-10-08 15:19

durex clasic. cu love plus am avut experiente neplacute:)) nu, nu s-a rupt din fericire

22VIN 13-10-08 15:20

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1806304)
Na topic :)) ;cel mai preferabil este fara

sa te risti tu:)) eu nu vreau sa mi se desurubeze si sa pice sau sa ma trezesc cu puradel:))

DTH 14-10-08 01:21

Durex Arrouser RULLZ :X sau un nou tip care l-am incercat cu prietenul meu si nu a dat "dauna-totala" a fost Entran Safe care l-am gasit intr-un peco =))

Mustang 14-10-08 08:56

Durex Extra Safe ... cel mai bun din punctul meu de vedere. Oricum difera de la membru, la membru. :)
Love+ face poc rapid si mi se pare ca stranguleaza "omuletul".
Fara? Just foreplay. :)

bmwm5 14-10-08 16:48

poate ai bataturi ... :D

dagosh88 14-10-08 19:09

Nu stiai decat 2 marci de prezervativ si de aia nu ai pus mai multe in poll? :lol:

Daca e sa folosesc aleg Durex PleasureMax, dar si alea se rup prea des. Am patit-o naspa cu ele. Dar daca altceva mai bun nu e, sau cel putin eu nu ma risc la altceva:-P

Mustang 14-10-08 19:55

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1808474)
poate ai bataturi ... :D

Nemernicule!:lol::lol::lol:

susp3ctu 14-10-08 20:05

Billy Boy,stau perfect pe drula si n`au moarte

Psycho 14-10-08 21:08

aaaa sincer .. e rusinos dar pana acum nu prea am folosit ca am avut o iubita stabila si o faceam fara .. dar cred ca la fel ca si la telefoane sau etc voi alege the best cand se va intampla .. meaning durex

Eugen_TL 15-10-08 17:11

Nu prea am ma ifolosit mult timp ... era safe fara, avea ea grija cu ale ei pastilute zilnice.. viata asa..din pacate nu toate folosesc, iar doctorul nu da decat daca are el chef in functie de varsta ! Dar cand e cazul DUREX EXTRA SAFE ...

Sindrom 15-10-08 21:53

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1808704)
Nu stiai decat 2 marci de prezervativ si de aia nu ai pus mai multe in poll? :lol:

Daca e sa folosesc aleg Durex PleasureMax, dar si alea se rup prea des. Am patit-o naspa cu ele. Dar daca altceva mai bun nu e, sau cel putin eu nu ma risc la altceva:-P

exact nu stiam decat 2 marci. Le-am pus pe cele care cred eu ca predomina la noi. Cel putin io in benzinarii, supermarket-uri, sunt pline de love plus si durex, restul intra la altele.

bmwm5 16-10-08 12:40

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 1807640)
1.AM avut curand experientza cu Durex ca si asta se rupe X(X(X(! gen...e bun in special Arrouserul e favorabil;
2.Love+ se rupe repede ...si e naspa;
3. PREFERABIL si cel mai mult e FARA ! :)) cu riscuri mari da e mult mai bine :X:X:X
4. Un nou model care l`am incercat a fost ...ENtran SAFE care l`am luat dintr`un Peco de la munte...ca deh...am uitat acasa "marfa" =)) si am vazut ca sunt si la noi in Buc mai nou :D :> HF ! Boyz & GirlZ :X

MDB,la 17 ani esti superfemeie,frate :D

Ingerasul99 16-10-08 18:43

am folosit deocamdata doar love+ , cel mai mult fara!

All times are GMT +2. The time now is 12:26.

- Copyright 2026 4Tuning