![]() |
bmw e36 sedan 2.5 tds
4 Attachment(s)
-BMW E36 SEDAN AN 94
-MOTOR 2.5 TDS 140CP -SUSPENSIE SPORT H&R -JANTE ALIAJ DE E46 - ZR17 -CASS + 4 BOXE SONY -GEAMURI ELECTRICE FATA -OGLINZI ELECTRICE INCALZITE -TRAPA ELECTRICA -STOPURI CLARE M3 -BARA FATA M3 -PRAGURI M3 -PLOAPE FARURI -PROIECTOARE CU LUPA IN-PRO -ABS -ALARMA -INCHIDERE CENTRALIZATA -OBC -MASINA NECESITA MICI RETUSURI LA EXTERIOR -PRET NEGOCIABILA SAU VARIANTE AUTO -ROG SERIOZITATE -PRET 3700 EURO -TELEFON: 0723661980 - 0764647900 -CINE ESTE INTERESAT SA SUNE LA UNU DIN NR . FARA COMENTARII AIUREA AICI ;) |
Re: bmw e36 sedan 2.5 tds
5 Attachment(s)
sallut....io as fi interesat....sincer nu iti ofer mai mult d 3000eventual...dar acu momentan nu am cash...sau daca nu,am o varianta pt tine,este vb d un audi a4 din 95 1.8benzina recent adu nerulat in Ro cu carte service pana in 159 d mii (acum are 162)cu dotari:
far,geamuri,trapa,oglinzi electrice... climatronic abs airbagx2 si servo inchidere central si alarma.. cu urme d tuning bara fata spate fk,suspensii sport H&r,jenti p 17,pleoapa faruri,stopuri fumurii,toba sport,eleron....totul trecut in carte in brieff aspect tehnik si optik inpecabil...vopsea k si nou fara urma d lovituri si rugina...interior curat si impecabil.... +dai cv diferenta...spune cat ai fi dispus si apoi mai vb..daca te intre mrs sall id mess soosi_l89 mai spre seara sau nr tel 0723756554 |
sau uite altya oferta...daca nu vrei u sa dai bani iti ofer o alta masina si as da io cv p langa...daca te intere un golf 2 aranjat....multe chestii p ea merge inpecabil fara defecte....+daca nu vrei dieselu sa fie k ii 1.6d atunci ofer si un motor 1.8gti cu cutie cu tot.....nu pun poze ferifica p forum...is cam toate detaliile acol....
astept raspuns.... https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/83440-golf-2-gti.html |
da-mi un add p mess soosi_l89 sau suna nr 0723756554 sa stiu k ar fi urgent...chiar sunt interesat sa-ti ofer careva dintre masini.....acu care crezi tu si cu care ne intelegem k nu dai u destula diferenta sau nu dau io destula....d asta sa vb si daca esti interesat....mrs si cat mai rpd pls
|
pret nou 3500 euro ... sau variante cu bmw e30 minim an 87 bun la tabla si serii ...
astept oferte . poze ..etc ;) |
vandut se poate inchide ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning