![]() |
Pleoape O2 model milotec
Na belea ca nu casc ochii bine cand cumpar ceva.
Pachetul trebuia sa contina : 1 pairs of headlamp covers (pleoapele) 1x isopropanole cleaning tissue (solutie de izopropanol) 1x PU-adhesive 50 ml + nozzle + spreader (tub adeziv + paleta de intindere + capacel pentru turnat) 1x Sika-Primer-206 Stix 1,4 ml (nushu ce e dar din poza un fel de creion) 1x note for Primer-Stix/PU-adhesive (detalii despre adesiv/primer-stix) 1x painting instruction (instructiuni de vopsire) 1x fitting instruction (instructiuni de montare) Asa din toata lista imi lipseste Sika-Primer-206 Stix. Unde pot gasi asa ceva si ce este mai bine zis? Pot lipi fara sa dau cu el? Poza cu pasii si continutul pachetului. https://img411.imageshack.us/img411/7...9457nv4.th.jpg |
Re: Pleoape O2 model milotec
salll sika primer z06 say cyn e el acolo este un fel de adeziv insa poti lipi si fara el nu e problema;) la unele pachete vine la altele nu asa ca nu te panica nu e problema;)
|
Ca fapt divers tu l-ai avut in pachet ?
|
nu chestia aia a fost introdusa de curand in pachetele milotec.....si eu am pleoapele montate de 3 ani si tot acolo sunt:lol: momentan
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning