![]() |
BMW E36 TDS
caut bmw e36 tds 1.8 sau 2.5(preferabil 1.8)nu ma intereseaza tuningu p ea,dar k si dotare clima,geam electric,euro2 +- trapa si interior piele iar culoarea masinii neaparat Negru sau alb...(am un proiect pt ea....si d aia important este starea motorului si in rest sa fie ok nu chiar straluncit...)
astept ofertele... |
Re: pisicuta e36 tds
anunt valabil...in continuare in cautarea unu tds 318 sau 325.....motorul este importatn pt me cat mai ok,si dotariile mentionate,la culoare renunt sa fie cum o fi apoi o schimb io....ofer d nu si la schimb un audi a4 b5 impecabil recent adus insa cu diferenta+(undeva intre 800 si 1500 d euro...depinde d bmw)
astept ofertele(pt vizualizarea audiului este acol la"masina mea audi"p contul soosy) |
salut ....mai e valabil?
|
salut...da mai este valabil...sunt inca in cautare d pisicuta tds....insa momentan nu am cash,daca te intereseaza un schimb cu un a4 impecabil rar facut taxa d 415 euro 1.8benzinar,nerulat in Ro urme d tuning full electric si etc....uite nr tel 0723756554 sau id mess mai spre seara si te astept sa vb,cv poze sa ai te rog si discutam+dai diferenta dar vedem ne intelegem daca se poate....
|
ma intereseaza doar bani....este un 325 tds din 97 negru jenti dublu climatronic comp bord full electric si servo...nu este al meu ci al unui prieten...te gandesti si dak vrei detalii lasami un pm..multumesc
|
da inteleg...pai cv poze te rog si scoru la ea?! sa vad cum fac...mai mult ma intereseaza d schimb...dar na sa vedem sau vb p mess soosi_l89
mrs |
sal am un 325 dar benzinar daca vrei ,albastru
|
1 Attachment(s)
Vand BMW 318i Tuning an 1991 culoare visiniu inchis . Jenti aluminiu, oglinzi sport ,capota model nou,scaune tapitate cu piele,volan sport Jamex ,pedale inox Jamex , eleron , stopuri transparente, cd player LG, subwoofer 800W Velocity, amplificator 600W, suspensii sport, filtru aer sport, trapa (schiebedach)electrica , putin rulat in tara , inmatriculabila , in stare perfecta de functionare.
|
hmmm....intradevar arata bine masina dar nu mrs...benzinar nu-mi trebe daca ai un tds atunci mai discutam asa din pacate nu mrs;)
anunt in continuare valabil tds e36 cam max 2500 d euro sau varianta cu a4 b5 |
Quote:
pret ? |
3300E negociabil....
|
din cate vad eu u vrei o pisisca tds pana in 2500 euro???cea de care tiam zis e mult peste ce vrei tu adica 4700 negociabil...e 325tds din 98 neagra dublu climatroni suspensie sport jante 17 geamuri electrice oglinzi electrice incalzite heliomate (cea de la sofer si cea din interior).piele scaune reglabile inaltime lombar volan reglabil pe 2 directii linie audio alpine...deci e cam full masina...daca te mai intereseaza la pretul asta lasami un mesaj si iti trimit si pozele cu ea...inca nu le am in calcu meu...multumesc
|
nu vei gasi e36 diesel cu piele in banii astia. mult succes, oricum. Sfatul meu e sa mai strangi pana la 3.000 si asa gasesti.
|
se poate inchide......anunt expirat
non valabil;) mrs |
Re: BMW E36 TDS
se poate inchiiiide!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning