![]() |
Maşina mea: opel corsa c steinmetz
3 Attachment(s)
Sa mi prezint bestiuta:Opel corsa C 1,2 cm3 model sport ,an fab 2002,km 138000,ca dotari:climatronic,full electric,volan piele,jante oz 16",tuning steinmetz,evacuare remus,xenon,filtru sport,suspensie sport,resoft si in rest ce se vede in imagini
|
Re: opel corsa c steinmetz
Superba din toate punctele de vedere,daca ar fi fost mai zgomotoasa evacuarea era si mai bine.
|
Dap am vazut-o si eu prin oras ... e frumoasa ...
|
o bijuterie... doar un singur lucru o strica: toba !!!
daca ai putea sa-i faci o evacuare dubla, ar fi perfecta masinita.... |
Quote:
|
Quote:
"bestiutza"era doar o porecla data ,nu un simbol al puterii. La garda m am gandit si eu sa o cobor dar intervine prelungirea fata care trebuie schimbata ca apoi e prea joasa in fata. Rotile sunt ok,am mers si cu cele pe 15 " care le am de iarna si mare diferenta nu se simte,chiar mi se parea ca trage mai greu fiind din tabla si mult mai grele. O zi buna |
Frumoasa bestiuta.....lasa spoileru fata ca o da bine asa cum e.Doar la tipsurile toba ar merge umblat.Numai bine... :)
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am schimbat tipsurile.sper sa va placa.
|
frumoasa tare masina..am vazut-o de multe ori...multi km fara incidente in continuare.. ;)
|
arata bine,singurul lucru care nu prea imi place e evacuare in rest e frumoasa ,bafta
|
salut sa sti ca si mie mi se pare cam aiurea tipsurile eu am una mare si se vede mai bine....poti sa arunci o privire sa vezi....
|
arata foarte bine masina succes cu ea in continuare
|
frumoasa masinuta:)...la multi km in continuare...am vazut-o si eu prin oras:lol:
|
frumoasa corsa ta....am si eu un opel tot ca al tau si as vrea sa ii pun suspensie sport,mi-ai putea zice cat ai dat pe ea?(Pm)
|
2 Attachment(s)
Pe parcursul anului s au facut unele schimbari:suspensia sport a fost inlocuita de o suspensie normala,s-a dat jos prelungirea fata,schimbat jantele pe 16 cu unele pe 15,pleoape,xenon 8000k,
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2025 4Tuning